Process Technicus (HBO) (V36.3521)

Process Technicus (HBO)

Position
Non academic staff (supporting staff)
Department(s)
Department of Electrical Engineering
FTE
1,0
Date off
31/03/2019
Reference number
V36.3521

Job description

Algemeen

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit, gespecialiseerd in engineering, science & technology. Onze universiteit staat midden in de samenleving. Dat komt tot uiting in de groei van de universiteit én de groei van de TU/e campus, die zich ontwikkelt tot een aantrekkelijke hotspot voor studenten, onderzoekers, ondernemers, investeerders en hightech bedrijven met state-of-the-art faciliteiten voor fotonicatechnologieën.

TU/e is het Nationale Plan Geïntegreerde fotonica zoals dat kortgeleden is aangeboden aan de Nederlandse Regering en waarmee een groot budget gaat vrijkomen ter ondersteuning van de ontwikkelingen van de Geïntegreerde Fotonica in Nederland. Binnen Photonic Integration Group (http://www.tue.nl/phi) is momenteel een vacature voor een technicus om in de cleanroom te werken.

Functieomschrijving

Als technicus at TU/e kun je aan bovenstaande uitdaging je bijdrage leveren. Binnen NanoLab@TU/e, de cleanroom faciliteit van de TU/e, wordt gewerkt aan uiteenlopende onderwerpen met focus in pilot productie van Photonic Integrated Circuits waarmee bijvoorbeeld een grote energiebesparing in datacenters behaald kan worden. Dit laatste is van groot belang in het kader van voor het Nationale Plan Geïntegreerde fotonica.

De vacature die nu open staat, richt zich vooral op de fabricage van halfgeleider wafers tot de bovengenoemde Photonic Integrated Circuits met de nadruk op lithografische tools (a.s. enkele ASML machines) en processen. Ook wordt gewerkt met plasma tools voor ets- en depositie-processen.

Als technicus ben je verantwoordelijk voor het gebruik van een aantal apparaten (geen apparaat eigenaarschap) in de cleanroom. Je fabriceert Photonic Integrated Circuits, ontwikkelt processen en controleer processen (SPC).

Job requirements

Functie-eisen

Wij zoeken kandidaten met het volgende profiel:

  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding op Hbo-niveau in Proces technologie;
  • Begrip van halfgeleider technologie geldt als een voordeel in deze functie;
  • Enkele jaren relevante werkervaring;
  • Kunnen werken in een dynamische omgeving met diverse belang-
    hebbenden, zowel in- als extern, en toch het overzicht weten te behouden;
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Conditions of employment

Arbeidsvoorwaarden

In eerste instantie betreft dit een aanstelling voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid behoort verlenging van de aanstelling tot de mogelijkheden.
Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring bij 1 fte, €2.579,-
tot maximaal €4.274,- bruto per maand (schaal 8 t/m 10 CAO Nederlandse Universiteiten).

Daarnaast bieden wij veel ruimte voor zelfontwikkeling en beschikken we over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 41 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband), pensioenvoorzieningen, opleidingsfaciliteiten en uitstekende sportfaciliteiten.

Information and application

Informatie en sollicitatie

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met contact prof Kevin Williams (K.A.Williams[at]tue.nl), of dr. Victor Calzadilla (v.calzadilla[at]tue.nl). Voor personeelskwesties kunt u contact opnemen met Paul Hulsen (HR adviseur) email: p.h.w.hulsen[at]tue.nl.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief via de ‘solliciteren’-knop hieronder.
Met de selectie van kandidaten wordt gestart zodra de eerste sollicitaties binnen zijn en hiermee zal worden door gegaan totdat de functie vervuld is. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Let op: je kan slechts 5 documenten uploaden tot een maximum van 2 MB per document.