Skip to content  

Working at TU/e

Technisch beheerder 1,0 fte

Technisch beheerder 1,0 fte

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) heeft een vacature voor: Technisch beheerder (1.0 fte) bij de dienst Real Estate Management.
Position
Non academic staff (supporting staff)
Service(s)
Real Estate Management
FTE
1,0
Date off
28/02/2020
Reference number
V85.4318

Job description

De TU/e Campus ligt midden in het centrum van de stad en is een open en toegankelijke community voor technologisch onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en kennisvalorisatie. Een aantrekkelijke en levendige hotspot in Brainport Regio Eindhoven waar studenten, onderzoekers, ondernemers en high-tech bedrijven elkaar ontmoeten en samenwerken. Stap in de wereld van morgen en neem deel aan de ontwikkeling van vernieuwde technologieën en toepassingen die oplossingen bieden voor grote maatschappelijke vraagstukken. De TU/e Campus is dé plek ‘Where innovation starts’.

Door de succesvolle groei van de TU/e is er bij de dienst Real Estate Management groeiende behoefte aan een Technisch beheerder.

Job requirements

 • Minimaal in het bezit van een diploma op MBO 4 niveau en affiniteit met installatietechniek of elektrotechniek;
 • Enkele jaren ervaring in het werkveld van beheer en onderhoud.
 • Je bent instaat ideeën en informatie helder op schrift te stellen, rekening houdend met de doelgroep, zodanig dat de boodschap overkomt en wordt begrepen.
 • Je bent sterk in communicatie, onderhandelen, klantgerichtheid en samenwerken.
 • Je bent bekend met SharePoint, Planon en BIM of je hebt de vaardigheid dit je eigen te maken.

Conditions of employment

Als Technisch Beheerder heb je twee rollen enerzijds de coördinatie van het storingsproces en anderzijds het operationeel beheer van een cluster gebouwen op de campus, je vervult de volgende werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van werkzaamheden betreffende het storingsproces en het afhandelen van multidisciplinaire kleine projectvragen van de klant;
 • Voert regie over de storingsafhandelingen (uitzetten opdracht en financiële afhandeling) binnen het storingsproces, waarbij je de impact van storingen probeert te beperken;
 • Je gaat in overleg met en stuurt in regie de opdrachtnemers aan met betrekking tot storingen, waarbij je tijdens de uitvoering van werkzaamheden door opdrachtnemers audits uitvoert;
 • Je levert een bijdrage aan de integrale benadering van de gebouwen door middel van afstemming met de klant en opdrachtnemers. En je levert een bijdrage aan gebouwbeheerplannen en het opzetten van een integrale planning aangaande de onderhoudswerkzaamheden in diverse vakdisciplines, rekening houdend met wettelijke afspraken rondom onderhoud;
 • Je werkt in een inspirerende en dynamische organisatie waarbij naast de ontwikkeling van de functie ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een dienstverband voor de periode van één jaar met de intentie om na 1 jaar het dienstverband te verlengen of om te zetten in een vaste aanstelling. De functie is ingedeeld in schaal 8/9 van de CAO Nederlandse Universiteiten dit minimaal €2.579,- en maximaal €3.895,- bruto per maand op (basis van een fulltime aanstelling).
 • Daarnaast heb je recht op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ABP-pensioen, 41 verlofdagen bij een 40-urige werkweek, een vaste 13e maand (8,3%) en zeer uitgebreide sportfaciliteiten. Overwogen kan worden de aanstelling via Euflex (onze eigen interne detacheringsorganisatie) te laten verlopen.

Information and application

Informatie:

Meer inhoudelijke informatie over de functie je krijgen bij R. van Nattem, Afdelingshoofd Beheer en Onderhoud telefoon 040 - 247 2775.

Of via de website: https://www.tue.nl/universiteit/over-de-universiteit/diensten/dienst-huisvesting/

Voor vragen over de arbeidsvoorwaarden kun je hier terecht: https://www.tue.nl/werken-bij/arbeidsvoorwaarden/

Sollicitatie:

Je kunt reageren op deze vacature via onze sollicitatiepagina www.tue.nl/jobs door te klikken op de button "Solliciteer op deze vacature / Apply for this Job". Wij reageren niet op sollicitaties die op een andere manier bij ons terecht komen.

Je kunt maximaal 5 bijlagen uploaden van ieder maximaal 10 MB.

De selectie van sollicitanten en de sollicitatiegesprekken vinden direct plaats tot het moment we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Bij voldoende geschikte reacties wordt de vacature eerder gesloten.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.