(starter) MBO Elektrotechnicus / Mechatronicus 1,0 fte (V88.2943)

(starter) MBO Elektrotechnicus / Mechatronicus 1,0 fte

Position
Non academic staff (supporting staff)
Services
Equipment & Prototype Center
FTE
1,0
Date off
31/07/2017
Reference number
V88.2943

Job description

Als Elektrotechnicus / Mechatronicus werk je veelal in een projectteam voor de besturing en beveiliging van een experimentele onderzoeksopstelling. Jouw taak hierin is het uitwerken en omzetten van de (eventueel door jou zelf) gekozen technische oplossing in elektrische schema’s. Ook het bouwen van de benodigde besturingskasten en het op locatie installeren van het systeem horen bij je takenpakket. Naderhand lever je service aan de geleverde systemen. 

Job requirements

Je beschikt over een afgeronde MBO 4 opleiding Elektrotechniek en/of Mechatronica. Ervaring met industriële paneelbouw en montagetechniek en kennis van PLC-besturingen is een pre. Bekendheid met laagspanningsrichtlijnen en elektrotechnische tekenpakketten strekt tot aanbeveling.

Daarentegen worden starters met een afgesloten MBO opleiding op niveau 4 in de boven genoemde richtingen ook nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren. Wij bieden voldoende ruimte voor het volgen van de benodigde cursussen en verdere opleidingstrajecten om het benodigde kennisniveau te behalen.

Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, sociale vaardigheden, een praktische instelling en je bent resultaatgericht. Je hebt een brede belangstelling en bent bereid tot het volgen van cursussen.

Conditions of employment

We bieden je een interessante en uitdagende fulltime functie. Het gaat in eerste instantie om een contract voor bepaalde tijd van één jaar met de intentie dit contract, bij gebleken geschiktheid, om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Nederlandse Universiteiten. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring minimaal € 1.904,- (schaal 6 CAO NU) tot maximaal € 3.292,- maximaal bruto per maand (schaal 8 CAO NU). Ook biedt de TU/e aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder uitstekende sportfaciliteiten, 41 vakantiedagen en een eindejaarsuitkering van 8,3 %.

Information and application

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, upload dan vóór 31 juli 2017 je CV en motivatiebrief via de "solliciteer direct/apply now" button.

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met:

Overige informatie is te verkrijgen bij mevrouw L.A.M. van Luxemburg, HR-adviseur, tel.nr. 040 247 4163, e-mail l.a.m.v.luxemburg@tue.nl.