Skip to content
 

Working at TU/e

Senior Projectleider Vastgoedprojecten (0.8 - 1.0 fte)

Senior Projectleider Vastgoedprojecten (0.8 - 1.0 fte)

Position
Non academic staff (supporting staff)
Irène Curie Fellowship
No
Service(s)
Real Estate
FTE
1,0
Date off
08/05/2024
Reference number
V85.7197

Job description

Ben je een ervaren projectleider in vastgoed en is het jouw ambitie om mee te gaan werken aan de meest innovatieve bouwprojecten? Meebouwen aan laboratoria waar baanbrekend onderzoek wordt gedaan? Bij de Technische Universiteit Eindhoven hebben we momenteel ruimte om ervaren Projectleiders aan ons team toe te voegen. Kom jij werken op een internationale campus, met meer dan 300.000 m2 aan vastgoed, allemaal op één terrein?

Zoek jij een nieuwe baan in het vastgoed...

  • Met maatschappelijke impact, en wil je bijdragen aan de innovaties van morgen?
  • Binnen een inspirerende en internationale werkomgeving op een levendige campus?
  • Naar een baan in het vastgoed waarbij al het vastgoed zich concentreert op één campus terrein, dus geen extra gereis, of veel in de file staan bijvoorbeeld?
  • En naar flexibele werktijden, naar hybride werken en naar een baan met ruimte voor extra opleidingen en trainingen?

Kom dan ook aan boord van ons Real Estate team om mee te bouwen aan een zeer innovatieve universiteitscampus!

Het Real Estate Team
Bij de afdeling Projects van Real Estate (RE) werken we nauw samen om de campus van de TU elke dag mooier, beter en duurzamer te maken. Het Real Estate team is één van de centrale diensten van de Technische Universiteit Eindhoven en is verantwoordelijk voor de totale vastgoedontwikkeling, voor al het vastgoedbeheer maar ook voor het parkmanagement en het 75 hectare tellende campusterrein.

De afdeling Projects bestaat uit meer dan 17 personen. Een zeer hecht en divers team, waarin goed wordt samengewerkt. Het Projects-team is een enthousiaste club mensen die met elkaar alle huisvestingsprojecten van de TU/e managet. Het Projects-team realiseert de nieuwbouw-, (ver)bouw en onderhoudsprojecten van de TU/e en zorgt er middels proces- en projectmanagement voor dat de TU/e goed in control is op al haar GROTIK-aspecten (geld, risico’s, organisatie, tijd, informatie, kwaliteit).

Binnen Projects wordt er gewerkt in clusters van 2 tot 3 personen. Als medior Projectleider werk je samen met andere talentvolle Projectleiders om samen de verschillende vastgoedprojecten zo succesvol mogelijk te realiseren. En daarbij houden we rekening met jouw sterke competenties en groeiambities, zodat je voldoende snel blijft groeien en je je te kunnen ontwikkelen tot een senior vastgoed project manager. Ook moedigen we je aan om trainingen of opleidingen te volgen, om jouw groeipad op deze manier nog verder te ondersteunen.

Binnen Projects wordt er gewerkt in clusters. Voor het Technisch Cluster zoeken wij een Senior Projectleider. Het technisch cluster is onder andere betrokken bij de volgende type projecten:

  • Kleine tot middel grote verbouwingen van lab- en onderwijsruimte.
  • Kleinschalige nieuwbouw en renovatie projecten.
  • Boven- en ondergrondse infra en sloop projecten.
  • Brandveiligheidsprojecten.
  • Groot vervangend onderhoudsprojecten.
  • Verduurzamingsmaatregelen en projecten.

Als Senior Projectleider werk je samen met andere talentvolle Projectleiders om samen de verschillende vastgoedprojecten zo succesvol mogelijk te realiseren. En daarbij houden we rekening met jouw sterke competenties en groeiambities, zodat je voldoende snel blijft groeien en je te  kunnen ontwikkelen tot een senior vastgoed project manager. Ook moedigen we je aan om  trainingen of opleidingen te volgen, om jouw groeipad op deze manier nog verder te ondersteunen.

Wat ga je precies doen?
Als Senior Projectleider wordt je ingezet op verschillende type projecten van de voorbereidingsfase tot en met de oplevering. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project zal je samen met een junior Projectleider een project oppakken.

Wij staan open voor vastgoed professionals met overal projectleiderservaring, die een sterke ambitie hebben om zich verder te ontwikkelen binnen vastgoed en project management. Ben je enthousiast geworden en lijkt het je interessant om onderdeel te worden van de afdeling Projects, stuur ons dan je CV en motivatie. Bel je liever eerst even met ons voor meer informatie, dan is dit ons telefoonnummer: +31 40247 8727.

Wil je meer gevoel krijgen bij onze campus of bij onze research labs?

Job requirements

  • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent enthousiast, je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je wilt graag werken in teamverband waarbij je de minder ervaren Projectleiders coacht in hun ontwikkeling;
  • Je bent academisch of op HBO niveau opgeleid, in een technische richting, zoals bouwkunde, civiele techniek; installatietechniek;
  • Je hebt ervaring met het neerzetten en het zelfstandig aansturen van complexe bouwprojecten zowel intern als extern richting de diverse stakeholders;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal op zeer professioneel niveau;
  • Je bezit zowel abstract als technisch denkvermogen;
  • Je beheerst de  GROTIK-aspecten;
  • Je hebt enige ervaring met of affiniteit met een politiek sensitieve omgeving of je bent daarin geïnteresseerd.

Conditions of employment

Wat bieden we jou?

  • Je komt te werken op een levendige en internationale campus, een interessante werkomgeving waarin je wordt gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen op het gebied van vastgoedprojecten in het onderwijs en onderzoeksomgeving;
  • Het fulltime brutosalaris is in overeenstemming met CAO NU en is afhankelijk van kennis en ervaring maximaal € 5.929,- per maand op basis van een 38 urige werkweek (conform schaal 10 of 11 CAO NU);
  • Bovenop het bruto maandsalaris komt ook nog een vaste eindejaarsuitkering van 8,3% van het jaarsalaris (13de maand) + vakantiegeld van 8% van het jaarsalaris;
  • Besluit je om 40 uur te gaan werken? Dan heb je 41 verlofdagen per jaar. Dit kan ook naar rato toegepast worden mocht je parttime willen werken;
  • De TU/e biedt verder uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (sportfaciliteiten, opleidingsfaciliteiten, flexibel werken, hybride werken en veel vrijheid in je werk);
  • Wij bieden een jaarcontract en bij goed functioneren wordt deze aanstelling na één jaar meteen omgezet naar een vast dienstverband.

Information and application

  • Meer inhoudelijke informatie over de functie kun je krijgen bij Dirk Bax, Project Manager, telefoon 040–247 8727 of per e-mail: d.bax1@tue.nl
  • Informatie over de arbeidsvoorwaarden en voor overige vragen kun je contact opnemen met interne Recruiter Rob van der Linden, r.m.e.v.d.linden@tue.nl of 06-39592273. Ga naar www.tue.nl/jobs voor meer informatie over werken op de TU/e!

Sollicitatie:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? We zien je interesse graag tegemoet! Upload dan je motivatiebrief en cv via de “Apply now” button op de TU/e website. Gesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats na reageren door geschikte kandidaten. 

We zien uit naar je sollicitatie!