Skip to content
 

Working at TU/e

Senior Netwerk Engineer

Senior Netwerk Engineer

Position
Non academic staff (supporting staff)
Irène Curie Fellowship
No
Service(s)
Library and Information Services
FTE
1,0
Date off
13/10/2024
Reference number
V81.7722

Job description

Als (senior) netwerk engineer werk je in een team van 7 collega's. Omdat we hoge eisen stellen aan ons netwerk, zorg je samen met jouw collega’s ervoor dat onze netwerkomgevingen altijd goed op orde zijn. Hiermee borgen we de continuïteit en houden we security op het gewenste niveau.

Als breed inzetbare ICT-specialist zet je jouw expertise in om deze omgeving verder te professionaliseren. Zo bewaak je onze centrale IT-infrastructuur met uitlopers naar onze datacenters. Ook draag je bij aan het continue verbeteren en beveiligen van de omgevingen.
Het security aspect is dus van groot belang in deze functie.

Daarnaast ben je veelvuldig bezig met verschillende project- en werkgroepen. Je initieert en werkt mee aan verbeter-, uitbreidings- en lifecycleprojecten. Ook neem je verantwoordelijkheid in het opstellen van IT-procedures en bijbehorende documentatie.

Ben jij op zoek naar een functie waarin je samen met collega's graag uitgedaagd wordt om mee te denken over verbeteringen in onze interessante IT vraagstukken? Reageer dan direct!

Job requirements

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en bent CCNA of hoger gecertificeerd, met ten minste vijf jaar netwerk gerelateerde ervaring.
  • Je spreekt en schrijft Engels en Nederlands op professioneel niveau.
  • Je hebt kennis van en ervaring met beheer van glasvezelnetwerken, DNS/DHCP, ethernet/IP netwerken, dynamic routing (OSPF/BGP), multicast, NAT, IPSEC, VPN (S2S en remote access).
  • Je hebt kennis van en ervaring met NGFW/IDS/IPS en netwerkbeveiliging.
  • Kennis van onze platformen Fortinet (firewalls, VPN, Web Application Firewall en proxies) en Aruba AOS(-CX), Mobility en ClearPass is een pre.
  • Kennis van Linux, APIs, scripting/programmeren is een pre.
  • Je denkt analytisch, bedenkt creatieve ideeën en weet mensen hiervan te overtuigen.
  • Je hebt een dienstverlenende instelling, kunt snel schakelen en bent goed in plannen en organiseren.
  • Je bent integer, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en streeft altijd naar het beste resultaat.
  • Het teambelang staat voorop en jij bent in staat om op dit vlak te sturen en faciliteren.
  • Je bent bereid om vanaf de Campus je werkzaamheden te verrichten.

Conditions of employment

Een boeiende positie binnen een internationale en tegelijkertijd persoonlijke universiteit. Je zit midden tussen de studenten, op een groene campus op loopafstand van het centraal station. Naast mooie architectuur vind je er gevarieerde werkplekken en uitstekende sportfaciliteiten. Verder bieden we jou: 

  • Een maandsalaris van minimaal € 4.492 tot maximaal € 6.148 bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring (schaal 11 CAO Nederlandse Universiteiten);  
  • Naast vakantiegeld, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%; 
  • Een gunstige regeling voor extra verlofdagen of een sabbatical; 
  • Een keuzemodel voor extra secundaire arbeidsvoorwaarden; 
  • Werktijden in overleg voor een optimale werk-privé balans; 
  • Ruimte voor jouw talent met doorgroeikansen en uitstekende ontwikkelmogelijkheden, zoals mentoring, workshops en coaching; 
  • Deels betaald ouderschapsverlof en een vergoeding voor reiskosten woon-werkverkeer, thuiswerken en internet; 
  • Een ruime werkgeversbijdrage aan de gunstige ABP-pensioenregeling; 

Hier ontdek je nog meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. Bouw verder aan je carrière bij de TU/e! 

Information and application

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan contact opgenomen worden met Competence Manager Ruud Vrijsen via (r.p.j.vrijsen@tue.nl), of de recruiter Andy Whittle (a.a.whittle@tue.nl).  

Voor vragen over het sollicitatieproces of de arbeidsvoorwaarden, neem contact op met HR Services, email HRServices.SupportUnits@tue.nl.

Over de TU/e 

De TU/e Campus is een aantrekkelijke en levendige hotspot in Brainport Regio Eindhoven waar studenten, onderzoekers, ondernemers en high-tech bedrijven elkaar ontmoeten en samenwerken. De campus ligt midden in het centrum van de stad en is een open en toegankelijke community voor technologisch onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en kennisvalorisatie. Stap in de wereld van morgen en neem deel aan de ontwikkeling van vernieuwde technologieën en toepassingen die oplossingen bieden voor grote maatschappelijke vraagstukken. De TU/e Campus is dé plek ‘Where innovation starts’. 
 
Sollicitatie 

Ben je geïnteresseerd? Via de solliciteer-knop ontvangen we graag je CV en brief met motivatie en omschrijving van je kwalificaties. 

De screening van kandidaten begint zodra de sollicitaties zijn ontvangen en gaat door totdat de vacature is ingevuld. Indien van toepassing, krijgen interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten. Een assessment behoort tot de mogelijkheden. 

We kijken uit naar je sollicitatie, en weet ons te vinden in het geval van vragen!