Skip to content  

Working at TU/e

Secretaris 4TU.Energy Centre en 4TU.Applied Mathematics Institute

Secretaris 4TU.Energy Centre en 4TU.Applied Mathematics Institute

Position
Non academic staff (supporting staff)
Department(s)
Mechanical Engineering
FTE
0,8
Date off
13/02/2022
Reference number
V35.5390

Job description

Het 4TU.Energy Centre is een in 2019 opgerichte instantie binnen de 4TU.Federatie, die als doelstelling heeft het academisch onderzoek naar energiesystemen binnen de aangesloten organisaties met elkaar te verbinden en de samenwerking te intensiveren. 4TU.Energy wil op deze manier de coherentie van energieonderzoek in Nederland bevorderen, o.a. door het vormen van consortia tussen academische groepen en het organiseren van symposia, summer schools en advanced courses.

Een soortgelijk samenwerkingsverband binnen de 4TU-Federatie is 4TU.AMI (Applied Mathematics Institute). Ook in dit instituut worden de krachten van de vier technische universiteiten gebundeld, bijvoorbeeld op het gebied van onderzoek binnen Strategic Research Initiatives. Ook zijn er diverse activiteiten op het gebied van (service)onderwijs. 4TU.AMI biedt verder funding voor de organisatie van conferenties en events om zo de contacten tussen de universiteiten te versterken.

Zowel binnen 4TU.Energy en 4TU.AMI is de functie van secretaris vacant. Er is besloten deze functies te combineren. De aanstelling voor deze gecombineerde functie zal de Eindhovense Faculteit Werktuigbouwkunde zijn. De werkplek kan een van de vier betrokken Universiteiten (Wageningen, Twente, Delft, Eindhoven) zijn.

Functieomschrijving

In deze functie werkt u mee aan de uitbouw van de 4TU.Centres en bent u als secretaris primair verantwoordelijk voor de ondersteuning en de uitvoering van de dagelijkse gang van zaken, en voor de organisatie van de activiteiten van 4TU.Energy en 4TU.AMI. Zo vervult u voor 4TU.Energy een schakelrol tussen het Research Centre en de deelnemende groepen in Wageningen, Twente, Eindhoven en Delft. U organiseert het jaarlijkse symposium, summer schools en advanced courses en verzorgt de benodigde rapportages. U zorgt voor het versterken van de zichtbaarheid van de het energieonderzoek door onder meer het bijhouden van de website en gebruikmaking van diverse andere (social) media. Voor 4TU.AMI werkt u samen met de wetenschappelijk directeur aan de zichtbaarheid van de toegepaste wiskunde. U houdt hiervoor contact met de deelnemende groepen aan de verschillende universiteiten en met de 4TU.Federatie. U stelt (jaar)verslagen, de begroting en andere beleidsstukken op. Ook bewaakt u de voortgang van verschillende projecten.

Job requirements

U hebt een academisch werk- en denkniveau (bij voorkeur met natuurwetenschappelijke of wiskundige kennis). U bent een netwerker en kunt wensen van externe partijen vertalen naar de wetenschappers en omgekeerd. Verder bent u een stevige persoonlijkheid, resultaatgericht, enthousiast, initiatiefrijk en ondernemend. U bent een duizendpoot die in staat is om snel en adequaat te schakelen. Accuratesse en zorgvuldigheid zijn een tweede natuur. U bent communicatief (zowel mondeling als schriftelijk in Nederlands en Engels), zelfstandig en organisatorisch zeer sterk.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van gemiddeld 26 - 30 uur per week (0,7 of 0,8 fte, bepaalbaar in overleg). Het gaat om een contract voor 2 jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 11. Daarnaast kent de TU Eindhoven een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek en de mogelijkheid om via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden een individueel beloningspakket samen te stellen. Het salaris bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring minimaal € 3.821 tot maximaal € 5.230 bruto per maand (schaal 11) op basis van een fulltime aanstelling.

Information and application

Informatie
Voor specifieke inhoudelijke informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:
prof.dr.ir. D.M.J. Smeulders, e-mail D.M.J.Smeulders[at]tue.nl (4TU.Energy) of 
prof.dr. J.L. Hurink, e-mail j.l.hurink[at]utwente.nl (4TU.AMI)

Voor vragen over de arbeidsvoorwaarden, klik hier of neem contact op met Hind Boulgalag,
HR Adviseur, e-mail: h.boulgalag[at]tue.nl.

Sollicitatie
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Upload dan je motivatiebrief en cv via de “Apply now/Solliciteer nu” button op de pagina. Let op dat je maximaal 5 documenten tot 2MB elk kunt uploaden; combineer documenten indien nodig.

We reageren niet op sollicitaties die op een andere wijze binnenkomen.