Skip to content  

Working at TU/e

Medewerker (Technisch AutoCad-tekenaar) Gegevens- en informatiebeheer (1.0 fte)

Medewerker (Technisch AutoCad-tekenaar) Gegevens- en informatiebeheer (1.0 fte)

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) heeft de volgende vacature: Medewerker gegevens- en informatiebeheer (1.0 fte)
Position
Non academic staff (supporting staff)
Service(s)
Real Estate Management
FTE
1,0
Date off
29/02/2020
Reference number
V85.4273

Job description

Dienst Huisvesting is één van de centrale diensten van de Technische Universiteit Eindhoven en is verantwoordelijk voor de totale vastgoedontwikkeling, het parkmanagement en de 75 hectare tellende TU/e campus. Voor de TU/e zelf verzorgt zij het projectmanagement en het beheer van alle gebouwen, installaties en infrastructuur van de compacte campus. Vrijwel alles speelt zich af op de Campus zelf. Dienst Huisvesting heeft een adviserende rol naar het College van Bestuur, de faculteiten en de diensten op huisvestingsgebied.                          

De afdeling Facilitaire ondersteuning van Dienst Huisvesting is verantwoordelijk voor de bedrijfsadministratieve ondersteuning van de werkzaamheden binnen Dienst Huisvesting en bestaat uit de volgende onderdelen: Frontoffice, Secretariaat, Gegevens- en informatiemanagement.

Binnen Gegevens- en informatiemanagement worden object-, project- en kwaliteitsdocumenten en bestanden die van belang zijn voor Dienst Huisvesting beheerd en gearchiveerd middels door de afdeling beheerde applicaties. De gegevens, applicaties en documenten die in het beheer zijn van Gegevens- en informatiemanagement worden beschikbaar gesteld aan Dienst Huisvesting, de universiteit en externe om projecten uit te kunnen voeren en gebouwen te onderhouden en te beheren.

Dienst Huisvesting is op zoek naar een enthousiaste (bij voorkeur elektro-) technisch AutoCad tekenaar die samen met de coördinator Gegevensbeheer en de procesondersteuner de documentstromen, data in het facilitair managementinformatiesysteem Planon, de revisie en de objectendossiers van de TU/ e op orde kan brengen en houden.

Taken:

Als Medewerker Gegevensbeheer vervult u onder meer de volgende taken:

 • Controleren en verwerken van aangeleverde revisie in AutoCad moederbestanden conform AutoCad afsprakenmap, Planon en SharePoint.
 • Het beheren van data in het facilitair managementinformatiesysteem Planon.
 • Tekenen in AutoCad (voor de vakdisciplines: elektrotechnisch; werktuigbouwkundig; bouwkundig en gebouw automatisering).
 • Registeren van ontvangen/ aangeleverde gegevens in daarvoor ingerichte applicaties.
 • Opslaan, beheren, archiveren en beschikbaar stellen van fysieke en digitale object- en projectgebonden documenten.
 • Op aanvraag verstrekken van fysieke en digitale object- en projectgebonden documenten.
 • Het als bestandsbeheerder beheren van bestanden.
 • Het reproduceren van object- en projectdocumenten (scannen, plotten, printen, kopiëren, versturen van tekeningen en documenten).
   
  Operationeel worden de werkzaamheden van het Gegevensbeheer gecoördineerd door de coördinator Gegevensbeheer. Je werkt nauw samen in een team van zes medewerk(st)ers.

Job requirements

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau bij voorkeur een elektrotechnische achtergrond (MTS).
 • Zelfstandig revisie kunnen verwerken en verzorgen van de eigen interne tekenbehoefte in AutoCad.
 • Vaardigheid, dan wel bereidheid zich eigen te maken, in SharePoint, Planon, BIM en Revit.
 • Je hebt een goede beheersing van MS-office programma’s en van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je beschikt over een open, flexibele en pro-actieve houding je bent dienstverlenend, een teamplayer, analytisch, accuraat, resultaat- en klantgericht.

Conditions of employment

Het betreft een fulltime functie (36-40 uren per week). De functie is ingedeeld in schaal 8 van de CAO Nederlandse Universiteiten (minimaal €2.579,- en maximaal €3.445,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling). Daarnaast heb je recht op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ABP-pensioen, 41 verlofdagen bij een 40-urige werkweek, een vaste 13e maand (8,3%), zeer uitgebreide sportfaciliteiten en kinderopvang op de campus. Het betreft een dienstverband voor de periode van één jaar met de intentie om bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden het dienstverband te verlengen of om te zetten in een vaste aanstelling. Overwogen kan worden de aanstelling via Euflex (onze eigen interne detacheringsorganisatie) te laten verlopen.

Information and application

Sollicitatie

Reageer op deze vacature middels onderstaande button. Wij reageren niet op sollicitaties die op een andere manier bij ons terecht komen. De sluitingsdatum van de vacature is 29 februari 2020. Geschikte kandidaten worden al voor de sluitingsdatum uitgenodigd voor een kennismaking, bij voldoende geschikte reacties wordt de vacature eerder gesloten.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.