Skip to content  

Working at TU/e

Medewerker sub-administratie Financiële Administratie (0,8 / 1,0 FTE)

Medewerker sub-administratie Financiële Administratie (0,8 / 1,0 FTE)

Position
Non academic staff (supporting staff)
Service(s)
Finance and Control
FTE
1,0
Date off
09/10/2022
Reference number
V84.5924

Job description

Zou het niet geweldig zijn om te werken voor de wereldkampioen van het robotvoetbal, een plek waar we de robots voor de gezondheidszorg ontwikkelen die onze manier van werken en leven in de toekomst zullen veranderen? Een plek waar we nieuwe manieren van duurzame energiebronnen onderzoeken en ontwikkelen. Waar fundamenteel onderzoek plaatsvindt naar de genezing van niet te genezen ziekten. Of misschien is het wel het gebied van autonome auto's dat je hart sneller doet kloppen. Al deze en vele andere technologieën en innovaties komen tot ontwikkeling bij de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Vind je het interessant om vanuit financiën hier onderdeel vanuit te maken, lees dan verder!

De sub-administratie financiële administratie (FA) verzorgt de administraties van debiteuren, vaste actieve, banken en kassen. Het betreft aanvullend het verwerken van de financiële mutaties, het verklaren van balansposten en tussenrekeningen en de debiteurenbewaking.

Het team sub-administratie FA is relatief nieuw van opzet en nog in ontwikkeling. Ieder teamlid heeft een eigen aandachtsgebied. Daarnaast is het team in staat om elkaars werkzaamheden op te vangen. Er is aandacht voor samenwerking en ontwikkeling van de processen en werkwijzen. De doelstelling is om een zo zelfstandig mogelijk opererend team te ontwikkelen met aandacht voor kwaliteit en service.

Werkzaamheden:

In je dagelijkse werk zal de debiteurenbewaking je eerste aandachtgebied. Daarnaast draai je mee met alle facetten van het sub-administratie team. Dat betekent dat je zelfstandig instaat bent om vaste activa, banken, kassen en salaris journaalposten te onderhouden. Inclusief het verzorgen, aansluiten en verklaren van de bijbehorende grootboekrekeningen. Aanvullend zal je worden uitgedaagd continu mee te denken over verbeteringen in de financiële processen en kun je breed ingezet worden op alle facetten van de financiële administratie.

Job requirements

 • Aantoonbare kennis en één tot enkele jaren aantoonbare relevante werkervaring in het domein van financiële administratie en boekhouden op minimaal MBO niveau.
 • Ervaring met grote (en complexe) debiteuren administraties.
 • Je bent flexibel en instaat mee te bewegen in veranderingen en ontwikkelingen in de werkzaamheden en het team.
 • LEAN kennis en ervaring is een pré. LEAN kennis is geen doel op zich, de wil om LEAN te werken wel.
 • De motivatie om werkzaamheden op te pakken, uit te zoeken en verder te denken.
 • Ervaring met ERP systemen, bij voorkeur Unit 4.
 • Beheersing van Engelse taal is een pré.

Conditions of employment

 • Het betreft een dienstverband voor één jaar met de intentie om bij goed functioneren en ongewijzigde economische/ organisatorische omstandigheden het dienstverband te verlengen. Overwogen kan worden de aanstelling via Euflex (de detacheringsorganisatie van TU/e) te laten verlopen.
 • Een dynamische, stimulerende en uitdagende werkomgeving met doorgroeimogelijkheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Bij de functie hoort een prima salaris, de functie is ingedeeld in schaal 7 van de CAO Nederlandse Universiteiten afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt dit is minimaal €2.471,- en maximaal €3.336,- bruto per maand op (basis van een fulltime aanstelling).
 • Een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3% van het jaarsalaris (overeenkomend met een maandsalaris) en een vakantie-uitkering ter hoogte van 8% van het jaarsalaris.
 • De TU/e biedt verder uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 41 verlofdagen bij een 40-urige werkweek, een laptop, uitstekende sportfaciliteiten, en kinderopvang).
 • Het pensioen is ondergebracht bij het ABP. Je bouwt bij het ABP 3 soorten pensioen op. Om precies te zijn: keuze pensioen/nabestaandenpensioen en arbeidsongeschiktheidspensioen.
 • Mogelijkheid tot flexibel werken m.b.t. dagen en tijdstippen maar dat kunnen we ook aan jou vragen.
 • We vinden het belangrijk dat je inhoudelijk uitdagend werk doet en dat je jezelf blijft ontwikkelen door middel van coaching door je leidinggevende en door het volgen van specifieke trainingen.

Information and application

Informatie:

Heb je vragen over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Gertjan van Lieshout, manager Financiële Administratie e-mail: g.h.v.lieshout[at]tue.nl.

Informatie over de arbeidsvoorwaarden vind je hier en voor overige vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR Services, e-mail: HRServices.SupportUnits[at]tue.nl of bel 040 247 4486.

Ga naar www.tue.nl/jobs voor meer informatie over werken op de TU/e!

Sollicitatie:

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Upload dan je motivatiebrief en cv via de “Apply now” button op de TU/e website.

Wij reageren niet op sollicitaties die op een andere wijze worden ingediend.

Let op dat je slechts 5 documenten tot 2 MB elk kunt uploaden. Als het nodig is, kan je bestanden combineren.

Deze vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Gesprekken zullen voortvarend in overleg ingepland worden, zo spoedig mogelijk na reageren door geschikte kandidaten. Hierdoor kunnen er in overleg al gesprekken plaatsvinden vóór de sluiting van de procedure.