Skip to content  

Working at TU/e

Medewerker HR Services (0.8 -1.0 fte) (V83.4179)

Medewerker HR Services (0.8 -1.0 fte)

Voor het team HR Services van de Dienst Personeel en Organisatie zijn we op zoek naar een: Medewerker HR Services (0.8 -1.0 fte)
Position
Non academic staff (supporting staff)
Service(s)
Personnel and Organization
FTE
1,0
Date off
01/12/2019
Reference number
V83.4179

Job description

Mensen zijn het hart en ziel van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Met uitstekende onderzoeks- en onderwijsprogramma's, maken we deel uit van nationale en internationale academische netwerken, nemen we deel aan samenwerkingsverbanden met industrie en maatschappelijke organisaties en zijn we het academische hart van de toptechnologieregio Brainport. De TU/e is een belangrijke spil in een wereldklasse hightech ecosysteem. We staan internationaal bekend om onze expertise op het gebied van wetenschappelijke en technologische basisdisciplines.

De TU/e heeft de ambitie om bij de leidende universiteiten op het gebied van wetenschap en technologie te behoren. Drie uitdagingen zijn fundamenteel voor onze visie voor 2030: een duurzame wereld, de technologische revolutie en de impact van technologie op de samenleving. De TU/e is een mensgerichte werkgever die kansen biedt aan talent - zowel voor wetenschappelijk als ondersteunend personeel  - voor persoonlijke ontwikkeling en om de uitdagingen van morgen samen aan te gaan.

Dienst Personeel en Organisatie (DPO) bestaat uit ca. 80 enthousiaste collega’s. Naast HR Services bestaat DPO verder uit de afdelingen HR advies, Professional Development en Arbo, Milieu, Veiligheid & Stralingsbescherming (AMVS).

In de functie van Medewerker HR Services werk je op een faculteit en draag je zorg voor alle (personeels-)administratie en informeer je medewerkers en leidinggevenden over wet- en regelgeving, over de CAO Nederlandse Universiteiten en over de TU/e arbeidsvoorwaarden. Je werkt samen met collega HR Services medewerkers en HR adviseurs.

Kerntaken

Als medewerker HR Services heb je veel contact met de medewerkers van de faculteit waarvoor je werkt. Daarnaast ben je bezig met het verwerken van de personeelsadministratie. Dat vereist dat je nauwkeurig en accuraat werkt. Binnen je functie heb je te maken met een zeer gevarieerd takenpakket. Dat betekent aan de ene kant veel afwisseling en aan de andere kant worden daarmee ook hoge eisen aan je gesteld. Je hebt zicht op het gehele terrein van arbeidsvoorwaarden en regelingen die van belang zijn voor medewerkers en de leidinggevenden. Je bent voor hen het eerste aanspreekpunt.

Ten aanzien van de personeelsadministratie ben je onder meer bezig met het verwerken van mutaties rondom in-, door-, en uitstroom en personeelsregelingen. Momenteel werken we met Oracle HRM en we zijn voornemens om vanaf 2020 te gaan werken met AFAS

Daarnaast lever je een bijdrage aan het soepel laten verlopen van de HR procedures op de faculteit en dienst. Denk daarbij bijvoorbeeld aan werving- en selectieprocedures en (het bewaken van) beoordelingsprocedures. Daarbij hoort een actieve houding om mee te denken over verbeteringen.

Job requirements

Als kandidaat:

  • Beschik je over minimaal een MBO+ diploma, bij voorkeur in de richting van Personeel en Organisatie of eventueel een bedrijfseconomische/juridische richting;
  • Heb je relevante HR-werkervaring binnen een complexe organisatie;
  • Ben je op de hoogte van regelgeving op het gebied van sociale zekerheid en arbeidsrecht;
  • Heb je een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (B2 niveau);
  • Ben je bekend met geautomatiseerde systemen (kennis van AFAS is een pré)
  • Werk je nauwkeurig en zorgvuldig, kun je goed plannen en de voortgang bewaken;
  • Ben je uiteraard zeer klantgericht.

Conditions of employment

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van één jaar waarbij verlenging en uiteindelijk een vast dienstverband mogelijk is. Een aanstelling via Euflex is ook mogelijk (de detacheringsorganisatie van de TU/e). Het salaris bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring minimaal € 2.261,= en maximaal € 3.052,= bruto per maand (schaal 7 CAO Nederlandse Universiteiten). Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en daarvoor bieden wij hen diverse faciliteiten. Daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 41 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, een ruime werkgeversbijdrage aan de ABP-pensioenregeling, een keuzemodel arbeidsvoorwaarden, kinderopvang op de campus én uitstekende sportfaciliteiten.

Information and application

Inhoudelijke informatie voor de functie is verkrijgbaar bij Marjolein von Reth; m.w.v.reth[at]tue.nl, teamleider HR Services of bij Linda van den Boomen; l.j.c.v.d.boomen@tue.nl[at]tue.nl, HR-adviseur DPO.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, upload dan je motivatie en CV via de "Solliciteer direct/apply now" button.

Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. Je kunt solliciteren naar deze functie tot en met 1 december 2019 as.

Kandidaten kunnen gedurende de sollicitatieprocedure reeds worden uitgenodigd voor een gesprek.