Skip to content  

Working at TU/e

Medewerker Audiovisuele Ondersteuning 1.0 FTE

Medewerker Audiovisuele Ondersteuning 1.0 FTE

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) heeft een vacature voor: Medewerker Audiovisuele Ondersteuning (1.0 FTE) bij de afdeling Operational Services van de Dienst Interne Zaken.
Position
Non academic staff (supporting staff)
Service(s)
Internal Affairs
FTE
1,0
Date off
29/02/2020
Reference number
V87.4319

Job description

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit, gespecialiseerd in engineering, science & technology. De faculteiten en instituten worden in hun bedrijfsprocessen ondersteund door diensten, waaronder de Dienst Interne Zaken (DIZ).

DIZ levert diverse facilitaire producten en diensten. Een overzicht van deze producten en diensten is te vinden op de website https://www.tue.nl/universiteit/over-de-universiteit/organisatie/diensten/dienst-interne-zaken/.

Het team Audiovisual Support ondersteunt docenten en interne en externe opdrachtgevers bij het gebruik van een diversiteit aan audiovisuele middelen tijdens colleges, congressen, evenementen, plechtigheden, culturele activiteiten en bijeenkomsten.

Taken

Als medewerker Audiovisuele Ondersteuning help je samen met je collega’s, docenten en organisatoren bij het operationele gebruik van audiovisuele apparatuur op de hele campus van de TU/e, zowel in onderwijs- als vergaderzalen, en ook op het buitenterrein. Omdat de beschikbaarheid van goed werkende apparatuur heel belangrijk is voor het geven van onderwijs en het slagen van een evenement, werk je vaak onder tijdsdruk.

Je zorgt er voor dat ruimtes gebruiksklaar zijn door het testen en installeren van de apparatuur, verhelpt eerste –en tweedelijns storingen (zowel op AV- als op ICT-gebied) en indien nodig voorzie je de gebruiker van vervangende apparatuur of een vervangende locatie. Derdelijns storingen leid je door naar de juiste leverancier en je zorgt er voor dat de storingen tijdig verholpen worden. Je adviseert de gebruikers over de mogelijkheden en toepassingen van AV-middelen. Bij grotere evenementen bedien je in de regieruimte de mengtafel om tot een optimale compositie van geluid, beeld en licht te komen.

Bij het werken in de gebouwen en op het campusterrein houd je toezicht op naleving van de huisregels van de universiteit. Je helpt bij het voorkomen van calamiteiten en waar nodig bij het oplossen er van.

Job requirements

Je hebt een klantgerichte, flexibele en representatieve houding en werkt accuraat. Goede communicatieve en contactuele vaardigheden zijn een must. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en hebt een opleiding gevolgd binnen het vakgebied, zoals Allround Audiovisueel Medewerker, ICT of Electrotechniek.

Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Je hebt aantoonbaar goed technisch inzicht binnen de vakgebieden Audiovisueel en ICT, bent stressbestendig en kunt goed plannen. Je bent inventief en weet goed te anticiperen op voorkomende verstoringen van diverse aard.

Je bent in het bezit van een geldig BHV-diploma, of bereid dit te behalen. Je kunt werken met Microsoft Office (Word/Excel/Outlook/PowerPoint/SharePoint).

De werkzaamheden vinden ook ‘s avonds en in de weekenden plaats, je moet daarom bereid zijn tot een flexibele invulling van werkuren- en tijden. Hierbij moet je denken aan gemiddeld één avond per week en zo’n 15 weekenddagen per jaar.

Conditions of employment

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van één jaar. Bij goed functioneren en gelijkblijvende economische omstandigheden is er uitzicht op een verlenging van de aanstelling of een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Het fulltime bruto salaris per maand bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring minimaal € 1.992,- en maximaal € 2.770,- (conform schaal 6 CAO-NU). Op de functie zijn toelagen voor het werken op onregelmatige tijden en het beschikbaar zijn in de weekenden van toepassing.

De eindejaarsuitkering bedraagt 8,3% van het jaarsalaris (overeenkomend met een maandsalaris). De vakantie-uitkering bedraagt 8% van het jaarsalaris.

De TU/e biedt verder uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. minimaal 41 verlofdagen bij een 40-urige werkweek en uitstekende sportfaciliteiten). Overwogen kan worden de aanstelling via Euflex te laten verlopen (detacheringsorganisatie van de TU/e).

Information and application

Informatie:

Meer inhoudelijke informatie over de functie kun je verkrijgen bij mevrouw M. Kuyck, afdelingshoofd Operational Services, telefoonnummer 040-2472530 of e-mail adres: m.kuyck[at]tue.nl.

Extra informatie kan worden verkregen via de volgende links: website Dienst Interne Zaken https://intranet.tue.nl/universiteit/diensten/dienst-interne-zaken/

Voor vragen over de arbeidsvoorwaarden kun je hier terecht: https://www.tue.nl/werken-bij/arbeidsvoorwaarden/

Sollicitatie:

Je kunt reageren op deze vacature via onze sollicitatiepagina www.tue.nl/jobs door te klikken op de button "Solliciteer op deze vacature / Apply for this Job". Wij reageren niet op sollicitaties die op een andere manier bij ons terecht komen.

Je kunt maximaal 5 bijlagen uploaden van ieder maximaal 10 MB.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten.
 
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.