Skip to content  

Working at TU/e

junior-docenten filosofie (ethiek) (part time) (V39.4253)

junior-docenten filosofie (ethiek) (part time)

Voor de periode van 6 april 2020 tot 12 juli 2020.
Position
Other academic staff
Department(s)
Department of Industrial Engineering & Innovation Sciences
FTE
0,3
Date off
05/02/2020
Reference number
V39.4253

Job description

De docent zullen onderwijs geven in een verplichte inleidende cursus over Ethiek en Technologie voor eerstejaars studenten aan het TU/e-brede Bachelor College. De docenten zullen werken in een team dat verantwoordelijk is voor deze cursus. Daarin verrichten ze ondersteunende onderwijstaken, zoals het geven van werkcolleges en het nakijken van opdrachten en tentamens.

Job requirements

We zoeken kandidaten met:

  • -een afgeronde masteropleiding of promotie in de filosofie, bij voorkeur op het terrein van ethiek, toegepaste ethiek, of ethiek en filosofie van de techniek;
  •  aantoonbare expertise in het geven van filosofie / ethiek -Onderwijs;
  •  goede communicatieve vaardigheden in het Engels.

Conditions of employment

We bieden een deeltijd aanstelling als docent voor 0,3 fte voor een periode van 3,5  maand, vanaf 6 april 2020. Het salaris is, afhankelijk van ervaring en omvang van de aanstelling, minimaal € 2.709 en maximaal € 4.274 per maand (gebaseerd op een fulltime aanstelling). Dit salaris is exclusief de jaarlijkse vakantiegelduitkering van 8% en eindejaarsuitkering van 8,3%.

Information and application

Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met dr. Andreas Spahn (a.spahn[at]tue.nl of +31-40-247 274 6). Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden: Kim van Puijenbroek, HR adviseur IE&IS, (pz.ieis[at]tue.nl or +31-40-247 5102).

Schriftelijke reacties kunnen tot met 20 januari 2020, met een curriculum vitae, tenminste één aanbevelingsbrief en (indien beschikbaar) onderwijsevaluaties, worden ingediend via de solliciteer op deze vacature button. Gelieve de documenten samen te voegen tot één document.

Sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.