Skip to content
 

Working at TU/e

JADS: Front Office Assistant/ (0,6 fte) Allround

JADS: Front Office Assistant/ (0,6 fte) Allround

Position
Non academic staff (supporting staff)
Irène Curie Fellowship
No
Department(s)
Mathematics and Computer Science
Institutes and others
JADS Den Bosch
FTE
0,6
Date off
19/08/2024
Reference number
V32.7437

Job description

JADS (Jheronimus Academy of Data Science) heeft een vacature voor:
Front Office Assistant/ (0,6 fte)   Allround - Locatie Den Bosch

JADS

We do cool stuff that matters, with data. Dat is onze lijfspreuk. JADS biedt onderwijs en doet onderzoek op het gebied van Data Science, Artificial Intelligence (AI) en entrepreneurship. JADS helpt organisaties hun data gedreven toekomst vorm te geven en werken onderzoekers en studenten nauw samen met het bedrijfsleven. Check out our latest cases https://www.jads.nl/cases/.

We zijn een unieke samenwerking tussen Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven, de provincie Noord-Brabant en de gemeente 's-Hertogenbosch. Maar wat betekent dat dan? Open je ogen voor de mogelijkheden. Verken je toekomst bij JADS en voel je welkom met deze introductie door onze medewerkers https://youtu.be/D05cQIzrDjY.

JADS bevindt zich in het prachtige voormalige klooster Mariënburg midden in het centrum van Den Bosch.

Wat ga je doen?

Community-gevoel en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bezoekers, studenten, medewerkers melden zich met allerlei vragen bij onze balie. Jij weet de juiste personen vlekkeloos met elkaar of plek te verbinden. Je hebt een belangrijke rol in de organisatie met betrekking tot evenementen. Samen met je collega organiseer je verschillende evenementen en breng je deze tot een succesvol einde. Daarnaast verleen je secretariële ondersteuning aan het Impact Team en heb je regelmatig afstemming met Mariënburg Campus beheer omtrent diverse facilitaire zaken.

Werkzaamheden:

  • Gastvrij ontvangen en doorverwijzen van bezoekers bij de receptie.
  • Beantwoorden van binnenkomende telefoontjes.
  • Het coördineren van de diverse zaken zoals werkzaamheden van Mariënburg Campus beheer en van de schoonmaakorganisatie.
  • Runnen van de afdeling Events samen met je collega’s.
  • Ondersteunen van de organisatie met betrekking tot afspraken voor het Impact Team incl. ruimte- en cateringreservering.
  • Creatief organiseren van representatieve taken voor de teams, zoals regelen van cadeaus bij jubilea/verjaardagen/ziekte, organiseren van bijeenkomsten of andere activiteiten.

Bij JADS houden we de lijnen kort en weten we elkaar snel te vinden. JADS beweegt zich binnen een wereld tussen de twee moederuniversiteiten, de Brabantse overheden en het bedrijfsleven. Door continu te verbeteren bouwen we samen verder aan ons team. Wij zijn een kleine en compacte organisatie, helpen elkaar waar we kunnen en samen maken we het verschil.

Job requirements

Wie ben jij?

Binnen ons team zoeken wij een positief en gastvrij ingestelde collega die van aanpakken weet. Een enthousiaste collega die flexibel in het werkende leven staat en gemakkelijk kan schakelen tussen verschillende situaties. Naast je reguliere werkzaamheden is er ruimte voor eigen initiatief. Je bent  bereid in geval van vakanties of ziekte je collega te vervangen. Werkdagen (van 8.30-17.00 uur) worden in overleg vastgesteld. Een enkele keer kan er ook aanwezigheid worden verwacht in de avonduren of tijdens het weekend.

Bij JADS is Nederlands de voertaal, daarnaast is een goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk.

Conditions of employment

Waar kun je op rekenen?

Het dienstverband start met een jaarcontract voor 0,6 fte. In principe via de TU/e, maar je bent werkzaam bij JADS. Bij goed functioneren en gelijkblijvende (economische / organisatorische) omstandigheden is er uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd (indien al een vast contract bij de TU/e of TiU dan blijft dit gehandhaafd).

Het fulltime bruto salaris per maand bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen €2.693 en maximaal €3.636 (schaal 7 cao NU). De vaste eindejaarsuitkering bedraagt 8,3% van het jaarsalaris (overeenkomend met een maandsalaris) en de vakantie-uitkering bedraagt 8% van het jaarsalaris.
Daarnaast bied de TU/e uitstekende arbeidsvoorwaarden, lees hierover meer op de website via deze link.

Information and application

Informatie

Meer inhoudelijke informatie over de functie kun je krijgen bij Nicole van den Tillaart via e-mail: n.v.d.tillaart@jads.nl of via telefoonnummer 040-247 5947.

Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden en voor overige vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR Services,
e-mail: hr@jads.nl of bel 040 247 8775..  

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Upload dan je motivatiebrief en cv via de “Apply now” button. Dit kan tot en met 19 augustus 2024.

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!