Skip to content  

Working at TU/e

IT Specialist (M/ V) (minimaal 32 uur) (V21.4216)

IT Specialist (M/ V) (minimaal 32 uur)

IT Specialist (M/ V) (minimaal 32 uur) Bij de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
Position
Non academic staff (supporting staff)
Service(s)
Information Management & Services
FTE
0,8
Date off
12/01/2020
Reference number
V21.4216

Job description

Als IT’er groter worden dan jezelf, in je vak en als persoon. Dat kan alleen als je iedere dag wordt uitgedaagd. Hier worden studenten en wetenschappers in staat gesteld het ondenkbare te creëren. Hierbij is de kracht van het IT-landschap succesbepalend en dus ben jij dat ook. De knapste koppen verwachten dat je ze morgen een oplossing biedt die je vandaag nog niet kent. Samen bouwen we aan de digitale backbone waar dit epicentrum van wetenschap en technologie om vraagt.

Voor de service-afdeling van Information Management & Services (IMS) zijn we op zoek naar een enthousiaste IT Specialist. Samen met collega’s fungeer jij binnen de TU/e als IT backbone voor de gehele organisatie. Denk hierbij aan het ondersteunen van ontwikkelingen in de wetenschap, van het totale IT-landschap op de gehele TU/e campus, maar natuurlijk ook de ontwikkeling van jezelf als IT’er. Ben jij in staat om klantvragen op een juiste manier te analyseren en op te pakken, eerste- en tweedelijns support te bieden conform gemaakte afspraken en krijg je energie van het oplossen van uitdagende vraagstukken? Dan ben jij wellicht de klantgerichte IT Specialist die we zoeken.

Job requirements

  • Een communicatief sterke persoonlijkheid die collega’s kan verrassen met nieuwe inzichten en/of oplossingen?
  • Een enthousiaste IT specialist die graag ondersteuning biedt, hulp inschakelt wanneer nodig en de belangen van de klant blijft behartigen totdat het probleem is opgelost;
  • Iemand die deelname aan projecten als een uitdaging ziet?
  • In bezit van minimaal een relevante MBO-opleiding met aanvullende certificaten, ervaring met ITIL Foundation en bekend met gangbare softwareapplicaties (Office suite, Windows, OS)?
  • Een IT specialist die zowel Engels als Nederlands spreekt en schrijft?

Conditions of employment

Wat wij bieden:

  • Een werkomgeving waarbij je de meest uiteenlopende IT-vraagstukken van klanten mag oplossen, je komt met oplossingen die boven je huidige kennis uitsteken;
  • Inspirerende, maatschappelijke en dynamische werkomgeving op de TU/e campus;
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkelmogelijkheden door middel van coaching on the job, specifieke trainingen of een aanvullende HBO-opleiding;
  • Mogelijkheden intern door te groeien;

Information and application

Ga jij de uitdaging aan?

Reageer op deze vacature middels onderstaande button. Wij reageren niet op sollicitaties die op een andere manier bij ons terecht komen. De uiterlijke sluitingsdatum van de vacature is 12 januari 2020. Geschikte kandidaten worden al direct voor de sluitingsdatum uitgenodigd voor een kennismaking, bij voldoende geschikte reacties wordt de vacature eerder gesloten.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld