Skip to content  

Working at TU/e

Instrumentmaker (1,0 FTE)

Instrumentmaker (1,0 FTE)

Position
Non academic staff (supporting staff)
Service(s)
Equipment and Prototype Center
FTE
1,0
Date off
10/07/2022
Reference number
V88.5713

Job description

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit, gespecialiseerd in engineering, science & technology. De TU/e staat bekend om haar grote wetenschappelijke impact en ontwikkeling van technologische innovaties. Onze universiteit staat midden in de samenleving: de TU/e zet in op complexe, maatschappelijke uitdagingen door zich met onderwijs en onderzoek specifiek te richten op drie Strategic Areas: Energy, Health en Smart Mobility.

Het Equipment & Prototype Center (EPC) levert een bijdrage aan onderwijs en onderzoek aan de TU/e door het ontwikkelen en vervaardigen van unieke experimentele opstellingen, prototypen en instrumenten. Het EPC maakt de vertaalslag van een wetenschappelijke vraagstelling naar een werkende onderzoeksopstelling. Het EPC beschikt over een team van 40 professionals die primair werken voor de TU/e maar ook voor externe klanten.

De instrumentmakerij bestaat uit 17 personen die de beschikking hebben over een modern en uitgebreid machinepark. Een instrumentmaker is meestal van idee tot oplevering betrokken en verantwoordelijk voor een proefopstelling of instrument. Degene werkt hierbij nauw samen met de andere vakdisciplines en de onderzoekers.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een collega Instrumentmaker 1,0 fte

Job requirements

Wat vragen we van je?

Als instrumentmaker houd je je bezig met het ontwikkelen en vervaardigen van unieke instrumenten. Je geeft advies en bereidt werk voor m.b.v. het construeren via 3D-CAD (Inventor). Ook vervaardig je conventioneel en
CNC en assembleert, waaronder micromontage.

Tevens vragen we je een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nieuwe technologieën.

Je beschikt over een afgeronde opleiding MTS-Fijnmechanische Techniek, een werktuigbouwkunde opleiding op niveau 4 of een LIS diploma - Metaal (Leidse Instrumentenmakers School). Aan de hand van (complexe) omschrijvingen ga jij aan de slag met het maken van producten; hiervoor is het wenselijk dat je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift goed beheerst.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je prioriteiten kunt stellen; de dynamische omgeving van onze werkplaats maakt dat je snel kunt schakelen wat op dat moment belangrijk is en hier ook naar handelt. Je overziet de werkzaamheden en denkt mee naar het meest gewenste resultaat. Kortom je ben een positief ingestelde kandidaat die het leuk vindt om diverse technieken toe te passen en in samenwerking met collega’s komt tot het vervaardigen van technisch hoogstaande instrumenten.

Conditions of employment

Wat kunnen wij je bieden?

We bieden je een interessante en uitdagende fulltime functie. Het gaat in eerste instantie om een contract voor bepaalde tijd van één jaar met de intentie dit contract, bij gebleken geschiktheid, om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd (periode afhankelijk van eventueel te volgen interne opleiding).

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Nederlandse Universiteiten.
Het salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring en valt in
schaal 7 met een max. van schaal 8 € 3.769,00 bruto per maand
(CAO NU per 01-07-2022). Ook biedt de TU/e aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder uitstekende sportfaciliteiten, 41 vakantie- dagen en een eindejaarsuitkering van 8,3 %. Overwogen kan worden de aanstelling via Euflex te laten verlopen (de detacheringsorganisatie van
de TU/e).

Information and application

Informatie

www.tue.nl/epc
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de heer G.T. Fimerius, afdelingshoofd, tel.nr 040 247 3496,
e-mail g.t.fimerius[at]tue.nl of
de heer ir. W.P.C. Peters, directeur EPC, tel.nr, 040 – 247 3651,
e-mail w.p.c.peters[at]tue.nl

Overige informatie is te verkrijgen bij mevrouw S. Rondeel, HR-adviseur, tel.nr. 040 247 5564, e-mail: s.rondeel[at]tue.nl

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, upload dan je motivatie en CV via de "Solliciteer direct/apply now" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.