Skip to content  

Working at TU/e

Instrumentmaker (1,0 FTE)

Instrumentmaker (1,0 FTE)

Instrumentmaker (1,0 FTE) Afdeling Equipment & Prototype Center (EPC)
Position
Non academic staff (supporting staff)
Service(s)
Equipment & Prototype Center
FTE
1,0
Date off
28/02/2020
Reference number
V88.4282

Job description

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit, gespecialiseerd in engineering, science & technology. De TU/e staat bekend om haar grote wetenschappelijke impact en ontwikkeling van technologische innovaties. Onze universiteit staat midden in de samenleving: de TU/e zet in op complexe, maatschappelijke uitdagingen door zich met onderwijs en onderzoek specifiek te richten op drie Strategic Areas: Energy, Health en Smart Mobility.

Het Equipment & Prototype Center (EPC) levert een bijdrage aan onderwijs en onderzoek aan de TU/e door het ontwikkelen en vervaardigen van unieke experimentele opstellingen, prototypen en instrumenten. Het EPC maakt de vertaalslag van een wetenschappelijke vraagstelling naar een werkende onderzoeksopstelling. Het EPC beschikt over een team van 40 professionals die primair werken voor de TU/e maar ook voor externe klanten.

De instrumentmakerij bestaat uit 18 personen die de beschikking hebben over een modern en uitgebreid machinepark. Een instrumentmaker is meestal van idee tot oplevering betrokken en verantwoordelijk voor een proefopstelling of instrument. Hij werkt hierbij nauw samen met de andere vakdisciplines en de onderzoekers.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een collega Instrumentmaker (evt. in opleiding) 1,0 fte

 

Job requirements

Als instrumentmaker houd je je bezig met het ontwikkelen en vervaardigen van unieke instrumenten. Je geeft advies en bereidt werk voor m.b.v. het construeren via 3D-CAD (Inventor). Ook vervaardig je conventioneel en CNC en assembleert, waaronder micromontage.

Ook vragen we je een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nieuwe technologieën.

Je beschikt over een afgeronde MTS-Fijnmechanische Techniek of Werktuigbouwkunde opleiding op niveau 4 bij voorkeur (aangevuld met) een LIS diploma (Leidse Instrumentenmakers School). En verder een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Conditions of employment

We bieden je een interessante en uitdagende fulltime functie. Het gaat in eerste instantie om een contract voor bepaalde tijd van één jaar met de intentie dit contract, bij gebleken geschiktheid, om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd (periode afhankelijk van eventueel te volgen interne opleiding).

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Nederlandse Universiteiten. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring maximaal € 3.445,00 bruto per maand (schaal 8 CAO NU). Ook biedt de TU/e aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder uitstekende sportfaciliteiten, 41 vakantiedagen en een eindejaarsuitkering van 8,3 %. Overwogen kan worden de aanstelling via Euflex te laten verlopen (de detacheringsorganisatie van de TU/e).

Information and application

www.tue.nl/epc

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de heer ir. W.P.C. Peters, directeur EPC, tel.nr, 040 – 247 3651, e-mail w.p.c.peters[at]tue.nl of de heer G.T. Fimerius, afdelingshoofd, tel.nr 040 247 3496, e-mail g.t.fimerius[at]tue.nl

Overige informatie is te verkrijgen bij mevrouw B.M.H.J. v.d. Heijden, HR-adviseur, tel.nr. 040 247 6098, e-mail: B.M.H.J.v.d.Heijden[at]tue.nl

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, upload dan je motivatie en CV via de "Solliciteer direct/apply now" button. Je kunt t/m 28-02-2020 reageren op deze functie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.