Skip to content  

Working at TU/e

HRM Beleidsadviseur / Policy advisor (0,8-1,0 fte)

HRM Beleidsadviseur / Policy advisor (0,8-1,0 fte)

Position
Non academic staff (supporting staff)
Irène Curie Fellowship
No
Service(s)
Human Resources Management
FTE
1,0
Date off
12/02/2023
Reference number
V83.6208

Job description

Kun jij landelijke en lokale ontwikkelingen vertalen naar concreet beleid? Ontwikkel jij graag strategisch beleid op HRM thema's als leiderschap en loopbaanontwikkeling? Heb je ervaring met verandermanagement en cultuurverandering? En wil je graag werken in het bruisende academische hart van de technologische Brainport regio? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Binnen ons HRM Beleidsteam hebben wij een uitdagende vacature voor een Beleidsadviseur. Leiderschapsontwikkeling is een van de prioriteiten en de verdere ontwikkeling van dit thema is in eerste instantie jouw aandachtsgebied. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van andere HR beleidsonderwerpen. Je ontwikkelt en implementeert beleid en projecten samen met collega’s binnen en buiten HRM. Je vertegenwoordigt de TU/e in landelijke (universitaire) beleidsprojecten en netwerken. 

Het HRM Beleidsteam 
Het HRM Beleidsteam bestaat uit 5 ervaren Beleidsadviseurs met verschillende aandachtsgebieden, zoals recruitment en onboarding, loopbaanontwikkeling, performance management, Erkennen & Waarderen, sociale veiligheid, werkdruk & welzijn, en diversiteit & inclusie. Je komt terecht in een klein, maar hecht en gezellig team. 

Als HR Beleidsteam geven we strategisch advies aan verschillende groepen/stakeholders binnen de TU/e, zoals het HRM Management Team, het College van Bestuur, decanen, directeuren, HRM collega's, etc. Het is belangrijk dat je je kunt verplaatsen in de belangen van onze stakeholders. In samenwerking met hen ontwikkelen en implementeren we HRM-beleid, dat gebaseerd is op de strategische doelen van de TU/e.  Ons team legt verbanden tussen de verschillende beleidsprogramma's en zorgt voor de samenhang van alle onderdelen van de Employee Journey. 

Job requirements

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega, die bijdraagt aan de professionele dienstverlening van HRM: 

 • Naast aantoonbare ervaring met HRM-thema’s, heb je ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van beleid op het gebied van leiderschap; 
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met verandermanagement en cultuurverandering; 
 • Je beschikt over uitstekende gespreksvaardigheden en politieke sensitiviteit. Je communiceert effectief met stakeholders op verschillende niveaus; 
 • Je hebt academisch werk- en denkniveau; 
 • Je bent een teamspeler, maar kunt ook zelfstandig werken; 
 • Je bent analytisch en kunt vervolgstappen zetten op basis van beperkte informatie; 
 • Je zoekt samenwerking en verbinding; 
 • Je hebt sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Engels (C-niveau) en Nederlands.  

Voldoe je niet aan alle eisen, maar word je wel enthousiast van de functie? Reageer dan zeker, we kijken graag naar je profiel. 

Conditions of employment

We bieden je een boeiende positie binnen een internationale en tegelijkertijd persoonlijke universiteit. Je zit midden tussen de studenten, op een groene campus op loopafstand van het centraal station. Naast mooie architectuur, vind je er gevarieerde werkplekken en uitstekende sportfaciliteiten. Daarnaast bieden we jou:  

 • Een maandsalaris van minimaal €3.974 tot maximaal € 5.439 bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring (schaal 11 CAO Nederlandse Universiteiten).   
 • Naast vakantiegeld, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%.  
 • Een gunstige regeling voor extra verlofdagen of een sabbatical.  
 • Een keuzemodel voor extra secundaire arbeidsvoorwaarden.  
 • Werktijden in overleg voor een optimale werk-privé balans.  
 • Ruimte voor jouw talent met doorgroeikansen en uitstekende ontwikkelmogelijkheden, zoals mentoring, workshops en coaching.  
 • Deels betaald ouderschapsverlof en een vergoeding voor reiskosten woon-werkverkeer, thuiswerken en internet.   
 • Een ruime werkgeversbijdrage aan de gunstige ABP-pensioenregeling.   

Hier ontdek je nog meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. Bouw verder aan je carrière bij de TU/e!  

Information and application

Over de afdeling HRM  
Dienst Human Resources Management (HRM) bestaat uit ongeveer 100 collega's. Naast het HRM Beleidsteam bestaat HRM uit de afdelingen Learning & Development, HR Advice, HR Services & E-HRM, Talent Attraction, en Occupational Health, Safety, Environment & Radiation Protection (OHSE&R). 

Over SQUAD 
HRM maakt deel uit van het SQUAD-programma (Support QUAlity Drive) binnen de TU/e. HRM is in april 2022 gestart met het SQUAD-programma. Dit loopt door tot de zomer van 2023, met de implementatie van het HRM Change Plan in 2023 en later. Het programma toetst de kwaliteit van de HR-dienstverlening aan onze universiteit, onder meer door kritische reflectie, externe reviews en veranderplannen.  

Over de TU/e 
De TU/e is een toonaangevende internationale universiteit die ingenieurs van de toekomst opleidt en de grenzen van wetenschap en technologie verlegt, voor een betere wereld. Een internationale gemeenschap van bijna 7.000 medewerkers en 13.000 studenten werkt en studeert op de levendige en inspirerende campus.  

Wij omarmen diversiteit en inclusie. Daarom nodigen wij mensen van alle achtergronden uit om te solliciteren naar een baan bij de TU/e, zonder aanzien van geslacht, ras, etniciteit, nationaliteit, leeftijd, sociaaleconomische status, identiteit, zichtbare of onzichtbare handicap, religie of seksuele geaardheid. 

Zie ook:  Wij zijn de Technische Universiteit Eindhoven - YouTube 

Meer informatie 
Herken je jezelf in dit profiel en / of wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met de hiring manager Mariska Brzözek, Director HRM via e-mailadres: m.brzozek@tue.nl 

Voor vragen over de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Bas den Bakker, intern Recruiter via b.a.d.bakker@tue.nl of via +31 6 512 06 442. 

Solliciteren 
Als je geïnteresseerd bent, stuur ons dan via de knop 'solliciteren' je CV en sollicitatiebrief met je motivatie en een beschrijving van je kwalificaties. 

De screening van kandidaten begint zodra de sollicitaties zijn ontvangen en gaat door totdat de functie is vervuld. In voorkomend geval krijgen interne kandidaten voorrang op externe kandidaten, als zij even geschikt zijn.  

Wij kijken uit naar je sollicitatie!