Skip to content
 

Working at TU/e

HR medewerker (vliegende keep) - 0.6 - 1.0 FTE

HR medewerker (vliegende keep) - 0.6 - 1.0 FTE

Position
Non academic staff (supporting staff)
Irène Curie Fellowship
No
Service(s)
Human Resources Management
FTE
0,6
Date off
12/12/2023
Reference number
V83.6966

Job description

Hou je van afwisseling en sta je te popelen om te werken in het academische hart van de toptechnologieregio Brainport? Ben je zelfstandig, een zelfstarter en kun je je eigen weg vinden? Dan is deze functie iets voor jou! Als vliegende keep werk je niet voor 1 specifieke dienst of faculteit, maar ben je breed inzetbaar daar waar een capaciteitsvraag ligt. Je werkt altijd in nauw contact met je collega’s van HR Services ingebed in de HR community.

Organisatie:

Dienst Human Resources Management (HRM) bestaat uit ca.110 enthousiaste collega’s. Naast HR Services bestaat HRM verder o.a. uit de afdelingen HR advice, Professional Development en Occupational Health, Safety, Environment & Radiation Protection (OHSE&R).

Het volledige team van HR Services bestaat uit 24 leuke collega’s welke verspreid werkzaam zijn bij een faculteit of dienst. Je werkt nauw samen met collega HR Services medewerkers en HR-adviseurs.

Functieomschrijving:

Je zorgt als vliegende keep ervoor dat de HR administratie op orde is en informeert medewerkers en leidinggevenden over interne arbeidsvoorwaarden, wet- en regelgeving, de CAO en standaard HR vraagstukken.
Als vliegende keep leg je makkelijk contact, krijg je snel overzicht binnen de faculteit of dienst waar je ingezet wordt en dien je als eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden van de afdelingen waarvoor je werkt. Binnen deze functie heb je te maken met een zeer gevarieerd takenpakket. Dit betekent aan de ene kant veel afwisseling en aan de andere kant worden daarmee ook hoge eisen aan je gesteld aangezien er verschil kan zijn in de manier van werken per faculteit en of dienst. Je werkt als trouble shooter voor HR Services hetgeen maakt dat je van nature goed problemen kan duiden, analyseren en vraagstukken zelfstandig kan oppakken en afronden.

Je levert een proactieve houding aan het soepel laten verlopen van de HR-procedures en je denkt mee aan het uniformeren en optimaliseren van deze procedures.

Kortom: geen dag is hetzelfde en door jouw flexibiliteit kun je snel schakelen in werkzaamheden, processen, en in contactmomenten met medewerkers, leidinggevenden en HR-collega’s. Ook heb je veel contact met de HR advies collega in de faculteit, het Payroll Administration Team en over buitenlandse medewerkers met het Staff Immigration Team.

Job requirements

 • Minimaal een MBO+ diploma, bij voorkeur in de richting van HRM of eventueel een bedrijfseconomische/juridische richting en minimaal 4 jaar relevante HR-werkervaring binnen een complexe organisatie.
 • Je bent op de hoogte van actuele regelgeving op het gebied van sociale zekerheid en arbeidsrecht.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (B2 niveau).
 • Je bent bekend met geautomatiseerde personeelssystemen (kennis van AFAS is een pré).
 • Je bent flexibel en pro actief ingesteld en kunt snel een situatie overzien, analyseren en je  bent gewend om te denken in oplossingen, passend binnen de kaders van de organisatie.
 • Je bent in staat om in een hectische omgeving prioriteiten te stellen en bewaakt het overzicht over de verschillende taken en werkzaamheden.
 • Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig, kunt goed plannen en de voortgang bewaken.
 • Je wil 28 tot 40 uur in de week werken.
 • Je bent uiteraard zeer klantgericht en stelt de juiste prioriteiten.

Conditions of employment

 • Een contract voor de periode van één jaar met zicht op een vast contract.
 • Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal €2693,- en maximaal €4.103,- bruto per maand (schaal 7/8 CAO Nederlandse Universiteiten).
 • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en bieden daarvoor diverse faciliteiten zoals interne trainingen.
 • Ook hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 41 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, een zeer ruime werkgeversbijdrage aan de ABP-pensioenregeling, een keuzemodel arbeidsvoorwaarden, kinderopvang op de campus én uitstekende sportfaciliteiten. Vanwege het huidige thuiswerken wordt er een internetvergoeding gegeven van € 25,- per maand en een thuiswerkvergoeding van € 2,- per thuiswerkdag.
 • Duurzaamheid en vitaliteit zijn belangrijke pijlers binnen de TU/e; er worden regelmatig workshops gehouden of bijeenkomsten op deze thema’s.
 • Je wordt onderdeel van onze TU/e community met 12.000 studenten en 3500 medewerkers.

Information and application

Inhoudelijke informatie:

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de vacaturehouder: Suzanne Geurden (s.m.p.c.geurden[at]tue.nl).

Voor vragen over het sollicitatieproces of de arbeidsvoorwaarden, neem contact op met HR Services, HRServices.SupportUnits[at]tue.nl.

Nieuwsgierig geworden? Op www.tue.nl/jobs vind je meer over werken bij de TU/e.

Sollicitatie:

Ben je geïnteresseerd? Via de solliciteer-knop ontvangen we graag je CV en brief met motivatie en omschrijving van je kwalificaties.

De screening van kandidaten begint zodra sollicitaties zijn ontvangen en gaat door totdat de vacature is ingevuld. Indien van toepassing, krijgen interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

We kijken uit naar je sollicitatie!