Skip to content  

Working at TU/e

Functioneel beheerder bedrijfsvoering (facilitair) (0.8-1.0 fte)

Functioneel beheerder bedrijfsvoering (facilitair) (0.8-1.0 fte)

Position
Non academic staff (supporting staff)
Service(s)
Information Management & Services
FTE
1,0
Date off
29/02/2020
Reference number
V21.4334

Job description

Als IT’er groter worden dan jezelf, in je vak en als persoon. Dat kan alleen als je iedere dag wordt uitgedaagd. Hier worden studenten en wetenschappers in staat gesteld het ondenkbare te creëren. Hierbij is de kracht van het IT-landschap succesbepalend en dus ben jij dat ook. De knapste koppen verwachten dat je ze morgen een oplossing biedt die je vandaag nog niet kent. Samen bouwen we aan de digitale backbone waar dit epicentrum van wetenschap en technologie om vraagt.

Wegens interne mobiliteit is een vacature voor een functioneel beheerder bedrijfsvoering binnen het facilitair domein ontstaan. De dienst Information Management and Services (IMS) is verantwoordelijk voor de gehele demand – supply keten op het vlak van informatiemanagement en IT. Het informatiemanagement aan de TU/e is zo georganiseerd dat het de business in staat stelt om de veranderingen te sturen en te prioriteren. Functioneel beheer draagt zorg voor het in stand houden en verbeteren van de informatievoorziening. Het functioneel beheer bestaat uit ongeveer 45 medewerkers en is georganiseerd in een aantal teams. Het team Functioneel Beheer Bedrijfsvoering bestaat uit 13 medewerkers en omvat de domeinen HR, finance en facilitair.

Job requirements

Wie ben je:

 • Je draagt zorg voor een juiste/adequate afstemming tussen functioneel beheer, projectleiders van vernieuwingsprojecten, informatiemanagement, Enterprise architectuur, security, proceseigenaren, interne klanten en MT’s. Je bent organisatiesensitief en weet om te gaan met de verschillende belangen binnen de universiteit.
 • Je weet de verbinding te leggen tussen de informatiebehoefte van eindgebruikers en de mogelijkheden van de gebruikte applicaties binnen de relevante procesketens en het geldende informatiebeleid. Daarnaast voer je de regie over de afstemming met leveranciers van binnen het facilitair domein gebruikte applicaties.
 • Daarnaast zorg je mede voor de verdere professionalisering van het functioneel beheer binnen de TU/e. Dit kan o.a. door het opstellen van de benodigde documentatie over het change proces, templates, werkwijzen etc. etc.
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau in de richting Bedrijfskunde, Informatica of vergelijkbaar,  en je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring in het domein van functioneel beheer. BiSL gecertificeerd is een pré. Affiniteit binnen het facilitair domein is daarbij een pré.
 • Kennis van Planon, en/of Microsoft Office 365/SharePoint is een pré.
 • Affiniteit met facilitaire processen en de (administratieve) ondersteuning daarvan.
 • Je bent bekend met planmatig en projectmatige manier van werken, nauwkeurig, een teamspeler, klant- en resultaatgericht.
 • Je adviseert gevraagd en ongevraagd over het gebruik en de inrichting van de applicaties binnen het facilitair domein.
 • Je bezit goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal

Conditions of employment

Wat wij bieden:

 • Een dynamische werkomgeving met een uitdagend werkpakket en ruime persoonlijke ontwikkelmogelijkheden;
 • De functie is ingedeeld in schaal €2.579,- van de CAO Nederlandse Universiteiten, het salaris bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring maximaal €3.895,- bruto per maand op basis van volledige werktijd;
 • Daarnaast heb je recht op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ABP-pensioen, 41 verlofdagen bij een 40-urige werkweek, een vaste 13e maand (8,3%) en zeer uitgebreide sportfaciliteiten.
 • Het betreft een dienstverband voor één jaar met de intentie om bij goed functioneren en ongewijzigde economische omstandigheden het dienstverband te verlengen of om te zetten in een vaste aanstelling.

Information and application

Informatie:

Meer inhoudelijke informatie over de functie kun je krijgen bij ir. Eric Wiggers, Afdelingshoofd Functioneel Beheer, telefoon 040 – 247 5774 of via e-mail: e.wiggers[a]tue.nl

Ga jij de uitdaging aan?

Reageer op deze vacature middels onderstaande button. De selectie van sollicitanten en de sollicitatiegesprekken vinden direct plaats tot het moment we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Bij voldoende geschikte reacties wordt de vacature eerder gesloten. Wij reageren niet op sollicitaties die op een andere manier bij ons terecht komen. De uiterlijke sluitingsdatum van de vacature is 28 februari 2020.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.