Skip to content
 

Working at TU/e

Financial Support medewerker (0,8-1,0 fte)

Financial Support medewerker (0,8-1,0 fte)

Position
Non academic staff (supporting staff)
Irène Curie Fellowship
No
Service(s)
Finance and Control
FTE
0,8
Date off
22/05/2024
Reference number
V84.7410

Job description

Word jij enthousiast van het verzorgen en ondersteunen van de generieke financiële administratieve processen voor de diverse eenheden binnen de TU/e? Vind jij het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de informatie-, en documentenstroom juist, tijdig, volledig verloopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als Financial Support medewerker ben je verantwoordelijk voor het toetsen van de volledigheid van ingediende declaraties, toetsen van een aanvraag van een reisaanvraag op toereikend budget, ondersteunen bij het verzorgen van verkoopfacturen en interne doorbelastingen. Je voert Financiële administratieve werkzaamheden uit ten behoeve van de gehele TU/e of onderdelen daarvan. Met als doel een juiste (administratieve) verwerking en vastlegging van gegevens. Deze werkzaamheden voer je samen met meerdere collega’s, binnen het Financial Support Team (FST). Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor financiële administratieve vragen. Het FST is namelijk bereikbaar voor collega's binnen de TU/e met vragen over de administratieve processen.  

Wat ga je doen?

  • Ondersteunen met de voortgang van financiële processen, inclusief rework;
  • Controleren van reisaanvragen en het verwerken van reisdeclaraties;
  • Verrekenen van voorschotten, verzorgen van verkoop facturen;
  • Debiteuren bewaking;
  • Contact leggen tussen debiteur en de business. Daarmee kennis en capaciteit toevoegen aan de lastige dossiers van Debiteuren bewaking;
  • Afhandelen van doorbelastingen; 
  • Reisverzekeringsvraag (Claim) begeleiden vanuit aanvrager naar Grootboek (Treasury ondersteuning). 
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor financiële administratieve vragen. Het FS team is namelijk bereikbaar voor collega's binnen de TU/e met vragen over de administratieve processen.  
  • Je geeft uitleg over administratieve processen aan gebruikers/deelnemers van die processen, vooral bij nieuwe collega's.

Conditions of employment

Wij bieden:

  • Een dynamische, stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor zelfontplooiing, doorgroei en vakgerichte/persoonlijke ontwikkeling;
  • Een maandsalaris van minimaal €2.618,- tot maximaal €3.298,- bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring (schaal 6 cao Nederlandse Universiteiten).
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 41 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, een ruime werkgeversbijdrage aan de ABP-pensioenregeling, een keuzemodel voor extra secundaire arbeidsvoorwaarden en betaald ouderschapsverlof.
  • Bij de start betreft het een tijdelijk contract voor de periode van één jaar, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Leren en ontwikkelen vinden we belangrijk. Daarom bieden we je gratis toegang tot trainingsprogramma's en een gunstige regeling voor werk-gerelateerd studeren.
  • Parttime, flexibel en deels remote werken is ook mogelijk in deze positie. De TU/e ondersteunt dit met een thuiswerkvergoeding van €2,- per thuiswerkdag gegeven en een internetvergoeding van €25,- per maand.

Hier ontdek je nog meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. Bouw verder aan je carrière bij de TU/e!

Information and application

Over de TU/e

De TU/e is een internationaal vooraanstaande universiteit die ingenieurs van de toekomst opleidt en de grenzen van wetenschap en technologie verlegt voor een betere wereld. Op de levendige en inspirerende campus werkt en studeert een internationale community van bijna 7.000 medewerkers en 13.000 studenten.

Meer informatie

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de vacaturehouder: Gertjan van Lieshout, Manager Financial Administration, g.h.v.lieshout@tue.nl.

Voor vragen over het sollicitatieproces of de arbeidsvoorwaarden, neem contact op met Rob van der Linden, Recruiter, r.m.e.v.d.linden@tue.nl of +31 639582273.

Nieuwsgierig geworden? Op www.tue.nl/jobs vind je meer over werken bij de TU/e.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Via de solliciteer-knop ontvangen we graag je CV en brief met motivatie en omschrijving van je kwalificaties.

De screening van kandidaten begint zodra de sollicitaties zijn ontvangen en gaat door totdat de vacature is ingevuld. Indien van toepassing, krijgen interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

We kijken uit naar je sollicitatie!