Skip to content  

Working at TU/e

docent filosofie (part time) (V39.4251)

docent filosofie (part time)

Voor de periode van 6 april tot 17 juli 2020.
Position
Other academic staff
Department(s)
Department of Industrial Engineering & Innovation Sciences
FTE
0,6
Date off
05/02/2020
Reference number
V39.4251

Job description

De docent zal onderwijs verzorgen in een verplichte inleidende cursus over Ethiek en Technologie voor eerstejaars studenten aan het TU/e-brede Bachelor College. In een team verzorgt de gezochte docent het geven van hoor- en werkcolleges en het nakijken van opdrachten en tentamens voor deze cursus. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om andere onderwijstaken te verzorgen.

Job requirements

We zoeken kandidaten die zijn gepromoveerd in de filosofie, bij voorkeur op het terrein van ethiek, toegepaste ethiek, of ethiek en filosofie van de techniek. Kandidaten dienen aantoonbare expertise te hebben in het geven van filosofie-onderwijs. Ervaring met onderwijs aan grote groepen en/of niet-filosofiestudenten is gewenst. Verder worden uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels gevraagd.

Conditions of employment

We bieden een 0,6 fte aanstelling als docent voor een periode van 3,5 maand, vanaf 6 april 2020. Het salaris is, afhankelijk van ervaring en omvang van de aanstelling, minimaal € 2.709 en maximaal € 4.274 per maand (gebaseerd op een fulltime aanstelling). Dit salaris is exclusief de jaarlijkse vakantiegelduitkering van 8% en eindejaarsuitkering van 8,3%.

Information and application

Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met dr. Andreas Spahn (a.spahn[at]tue.nl of +31-40-247 274 6). Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden: Kim van Puijenbroek, HR adviseur IE&IS, (pz.ieis[at]tue.nl or +31-40-247 5102).

Schriftelijke reacties kunnen t/m 20 januari, met een curriculum vitae, tenminste één aanbevelingsbrief en (indien beschikbaar) onderwijsevaluaties, worden ingediend via solliciteer button. Gelieve de bestanden samen te voegen tot één document.

Sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.