Skip to content  

Working at TU/e

Beveiligingsmedewerker(s)

Beveiligingsmedewerker(s)

Position
Non academic staff (supporting staff)
Service(s)
Facility Management Center
FTE
1,0
Date off
30/09/2021
Reference number
V82.5178

Job description

Binnen de afdeling Safety & Security van het Facility Management Center zijn er meerdere vacatures zowel parttime en fulltime.

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een internationaal vooraanstaande technische universiteit, gespecialiseerd in Engineering Science & Technology. De TU/e organisatie omvat 9 faculteiten en 10 diensten die het primaire proces van onderwijs en onderzoek ondersteunen. Met kwalitatief hoogwaardig onderwijs en onderzoek zorgt de TU/e voor vooruitgang van technische wetenschappen en de ontwikkeling van technologische innovaties. Zo draagt de TU/e bij aan de groei van welvaart en welzijn in de Brainport regio en daarbuiten. Binnen de TU/e draait het om mensen. Op de campus wonen, werken en recreëren zo’n 13.000 studenten en 3.500 medewerkers

De faculteiten en instituten worden in hun bedrijfsprocessen ondersteund door onder andere het Facility Management Center (FMC). Deze afdeling levert diverse facilitaire producten en diensten. Het gaat hierbij onder andere om beveiliging, brandweer, BHV, veiligheidstrainingen, receptiediensten, parkeerbeheer, zaalbeheer, evenementen, post, catering, schoonmaak en afvalbeheer.

De afdeling Safety & Security is ondergebracht bij het FMC. Deze bestaat uit diverse deskundigen op het gebied van beveiliging, brandweer en bedrijfshulpverlening en draagt bij aan de meerjarendoelstellingen van het programma integrale veiligheid. Denk hierbij aan thema’s als fysieke- en gebouwenveiligheid, BHV, crisismanagement en radicalisering.

Wat ga je doen:

Als Beveiligingsmedewerker vervul je onder meer de volgende taken:

 • Uitvoeren van surveillancerondes en het open- en sluiten van gebouwen;
 • Afhandelen van inbraak-, brand-, en technische alarmmeldingen;
 • Actie ondernemen bij ongewenste en risicovolle situaties en ongewenst gedrag;
 • Optreden bij incidenten en calamiteiten, evenals optreden als bedrijfshulpverlener;
 • Rapporteren over het verloop van de werkzaamheden waaronder het opmaken van  rapporten en het bespreken en overdragen hiervan aan collega’s;
 • Toezicht houden op en handhaven van de geldende TU/e veiligheidsregels;
 • Verrichten van alle voorkomende werkzaamheden in het Security Control Center, zoals het aannemen van meldingen en bijbehorende acties uitzetten, het bedienen intercoms en bijbehorende administratie;
 • Verrichten van beveiligingswerkzaamheden bij evenementen op de TU/e campus.

Job requirements

Wij zoeken een kandidaat die:

 • Werk- en denkvermogen op mbo-niveau 3/4 aangevuld met evt. vakgerichte opleidingen;
  • Diploma Beveiliger niveau 2 (eis), gewenst Coördinator Beveiliger niveau 3;
  • Een geldig BHV en AED-diploma of de bereidheid deze te halen;
 • Je weet ook onder spanning en druk effectief te presteren;
 • Enthousiaste teamspeler, flexibel en representatief zijn termen die op jou van toepassing zijn.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal;
 • Je bent accuraat en behoudt het overzicht over het totaal van activiteiten;
 • Bereidheid tot het werken in wisseldiensten (3 ploegen volcontinu dienst) in een vast rooster per jaar;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en eigen vervoer.

Conditions of employment

Wij bieden een jaarcontract, waarbij zal worden overwogen de aanstelling via EuFlex te laten verlopen (de detacheringsorganisatie van de TU/e). Bij goed functioneren wordt deze aanstelling omgezet naar een vast dienstverband. 

Er zijn meerdere vacatures voor de functie van Beveiligingsmedewerker binnen de TU/e zowel parttime als fulltime, graag ontvangen wij in je sollicitatie de minimale uren beschikbaarheid per week.

Het fulltime bruto salaris per maand bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring minimaal €2.310,- en maximaal €2.768,- (conform schaal 5 CAO-NU). Dit is exclusief een vaste toeslag van 27% voor het werken in onregelmatige diensten (3 ploegen volcontinu dienst). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3% van het jaarsalaris (overeenkomend met een maandsalaris) en de vakantie-uitkering die bedraagt 8% van het jaarsalaris.

De TU/e biedt verder uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. kinderopvang, minimaal 29 verlofdagen bij een 38-urige werkweek en uitstekende sportfaciliteiten).

Information and application

Meer inhoudelijke informatie over de functie kun je krijgen bij de heer Hay Becks, Coördinator beveiliging afdeling Safety & Security via telefoonnummer: 040-247 5501, e-mail of via h.h.m.becks[at]tue.nl

Informatie over de arbeidsvoorwaarden en voor overige vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR Services, e-mail: HRServices.SupportUnits[at]tue.nl of bel 040 247 4486.  

Ga naar www.tue.nl/jobs voor meer informatie over werken op de TU/e! 

Sollicitatie:

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Upload dan je motivatiebrief en cv via de “Apply now” button op de TU/e website.   

Deze vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Gesprekken zullen voortvarend in overleg ingepland worden, zo spoedig mogelijk na reageren door geschikte kandidaten. Hierdoor kunnen er in overleg al gesprekken plaatsvinden vóór de sluiting van de procedure.