Bedrijfsjurist (0,8 - 1,0 fte) (V19.2986)

Bedrijfsjurist (0,8 - 1,0 fte)

Position
Non academic staff (supporting staff)
Services
Innovation Lab
FTE
1,0
Date off
20/08/2017
Reference number
V19.2986

Job description

TU/e Innovation Lab is de organisatie binnen de TU/e die zich bezig houdt met activiteiten op het gebied van kennisvalorisatie. TU/e Innovation Lab realiseert kennisvalorisatie door intensivering en versterking van de strategische samenwerking met het grootbedrijf, stimulering van business development met het MKB, de ontwikkeling van innovatieprojecten, ondernemerschapstimulering in het onderwijs van de TU/e en ondersteuning en begeleiding van high tech starters en spin offs van de TU/e.

Binnen TU/e Innovation Lab zijn momenteel 2 bedrijfsjuristen werkzaam.

Taken

Samen met de andere bedrijfsjuristen bent u als professional betrokken bij nationale en internationale samenwerkingscontracten, R&D overeenkomsten, subsidiecontracten, licentieovereenkomsten, opzet strategische partnerships en participatieovereenkomsten t.b.v. startups. U ondersteunt het management van de TU/e dat betrokken is bij activiteiten op het gebied van kennisvalorisatie, zowel binnen TU/e Innovation Lab als binnen de faculteiten en overige diensten van de TU/e.

U volgt alle ontwikkelingen op uw vakgebied voor zover deze van belang zijn voor TU/e.

Job requirements

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een afgeronde studie Nederlands recht bij voorkeur met een privaatrechtelijke afstudeerrichting met tenminste 3 jaar bedrijfsjuridische werkervaring op het rechtsgebied van algemeen contractenrecht en intellectueel eigendomsrecht in het bijzonder. U hebt een goede beheersing, zowel mondeling als schriftelijk van de Engelse taal. Aantoonbare ervaring binnen het vakgebied kennisvalorisatie is een pre. Als persoon bent u een integere professional, beschikt u over analytisch vermogen en hebt u een servicegerichte en flexibele instelling. Uw werkstijl is accuraat en proactief, u bent resultaat- en klantgericht en stelt zich op als een team-player. U beschikt over uitstekende adviesvaardigheden en contactuele vaardigheden.

Conditions of employment

De TU/e biedt u een functie binnen een dynamische universiteit met een sterke focus op nieuwe samenwerkingsvormen, zowel nationaal als internationaal. De functie biedt tevens een grote mate van diversiteit, doordat u te maken krijgt met zeer uiteenlopende onderwerpen die spelen in de samenwerking tussen de TU/e en haar partners. De functie heeft een omvang van tenminste 0,8 fte. Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen € 2.588,00 en € 4.084,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10 CAO Nederlandse Universiteiten). De TU/e biedt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, uitgebreide kinderopvang- en sportfaciliteiten op de campus en keuzemogelijkheden in arbeidsvoorwaarden.

Afhankelijk van CV en werkervaring behoort een aanstelling via EUFLEX (detacheringsbureau van de TU/e) tot de mogelijkheden.

Information and application

Informatie

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met mw. mr. Baukje Rongen, senior bedrijfsjurist, tel. 040-2474511.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en CV kunnen digitaal verstuurd worden tot en met 20 augustus 2017 door gebruik te maken van de knop solliciteer direct/apply now".

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.