Skip to content  

Working at TU/e

Bedrijfsjurist (0,5-0,8 fte) (EU.4180)

Bedrijfsjurist (0,5-0,8 fte)

Tijdelijk voor 4 maanden in verband met zwangerschapsverlof
Position
Non academic staff (supporting staff)
Service(s)
Innovation Lab
FTE
0,6
Date off
07/12/2019
Reference number
EU.4180

Job description

TU/e Innovation Lab is de organisatie binnen de TU/e die zich bezig houdt met activiteiten op het gebied van kennisvalorisatie. TU/e Innovation Lab realiseert kennisvalorisatie door intensivering en versterking van de strategische samenwerking met ondernemingen, de ontwikkeling van innovatieprojecten en ondersteuning en begeleiding van high tech starters en spin offs van de TU/e. Binnen TU/e Innovation Lab zijn momenteel drie bedrijfsjuristen werkzaam. 

Taken
Samen met de andere bedrijfsjuristen bent u als professional betrokken bij nationale en internationale samenwerkingscontracten, R&D overeenkomsten, subsidiecontracten, licentieovereenkomsten, partnershipovereenkomsten en participatieovereenkomsten ten behoeve van startups. U ondersteunt het management van de TU/e dat betrokken is bij activiteiten op het gebied van kennisvalorisatie, zowel binnen TU/e Innovation Lab als binnen de faculteiten en overige diensten van de TU/e. U volgt alle ontwikkelingen op uw vakgebied voor zover deze van belang zijn voor TU/e. 

Job requirements

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met :

  • een afgeronde studie Nederlands recht bij voorkeur met een privaatrechtelijke afstudeerrichting
  • tenminste 5 jaar bedrijfsjuridische werkervaring op het rechtsgebied van algemeen contractenrecht en intellectueel  eigendomsrecht in het bijzonder. 
  • goede beheersing, zowel mondeling als schriftelijk van de Nederlandse en Engelse taal. 
  • aantoonbare ervaring binnen het vakgebied kennisvalorisatie is een pre. 
  • servicegerichte,  flexibele en proactieve werkstijl. 
  • goed ontwikkelde adviesvaardigheden en contactuele eigenschappen.

Conditions of employment

Een (tijdelijke) functie binnen een dynamische universiteit met een sterke focus op nieuwe samenwerkingsvormen, zowel nationaal als internationaal. De functie biedt tevens een grote mate van diversiteit, doordat u te maken krijgt met zeer uiteenlopende onderwerpen die spelen in de samenwerking tussen de TU/e en haar partners. 
Salarisindicatie: schaal 11 CAO Nederlandse Universiteiten. (€ 3.637,- en € 4.978,- bruto per maand op basis van fulltime)

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering ter hoogte van een 13e maand (naar rato van de omvang en looptijd van het dienstverband), 41 vakantiedagen per jaar  (op basis van fulltime) , uitgebreide kinderopvang- en sportfaciliteiten op de campus. 

Aanstelling op detacheringsbasis via EuFlex. Aanvangsdatum 6 januari 2020

Information and application

Cecile Gijsbers, consultant EuFlex, 040-2474055 of 06-51164692, cgijsbers@tue.nl 


Solliciteren via www.euflex.nl/vacatures