Skip to content  

Working at TU/e

Assetmanager Maintenance Real Estate (1.0 fte)

Assetmanager Maintenance Real Estate (1.0 fte)

Position
Non academic staff (supporting staff)
Service(s)
Real Estate
FTE
1,0
Date off
25/02/2022
Reference number
EU.5231

Job description

Real Estate (RE) is één van de centrale diensten van de Technische Universiteit Eindhoven en is verantwoordelijk voor de totale vastgoedontwikkeling, het vastgoedbeheer, het parkmanagement en de 75 hectare terreinen op de campus van de TU/e Campus. Daarnaast heeft Real Estate een adviserende rol naar de faculteiten en diensten op huisvestingsgebied en is er sprake van een klant-opdrachtgever-relatie voor huisvestingsprojecten. Op het gebied van wonen, HBO onderwijs en bedrijvigheid faciliteert RE overige vastgoedeigenaren op de Campus.

Real Estate (RE) telt ongeveer 60 medewerkers en bestaat uit de afdelingen Strategy & Consultancy, Projects en Maintenance die ondersteund worden door de stafafdelingen Facility Support en Finance & Control.

De afdeling Maintenance is verantwoordelijk voor het vastgoed en draagt zorg voor het beheer en onderhoud van de gebouwen, terreinen en infrastructuur. De afdeling stuurt als regieorganisatie de operationele leveranciers aan. Wij doen dit via een verregaande samenwerking met onze leveranciers en noemen dit “Ondernemend Samenwerken”.

Voor de afdeling Maintenance zijn wij op zoek naar een breed georiënteerde techneut die als Assetmanager mee kan meegroeien in de doorontwikkeling van de afdeling.

Job requirements

Als Assetmanager verwachten wij dat je bij kan dragen aan het uitbouwen van assetmanagement en de doorontwikkeling van MJOB’s, opstellen van beheerplannen, verbeteren van kwaliteitssystemen en ondersteuning leveren voor onze vastgoedstrategie. Daarnaast willen we graag dat je kan bijdragen aan het versterken van het contractmanagement. Verder wordt verwacht dat je een rol vervult als keyuser van de afdeling waar het databeheer voor onze assets centraal staat.

Bij het versterken van het contractmanagement ondersteun je de contractregisseurs met het contractmanagement van de E, W, B, GA (gebouwautomatisering) en TT (Terrein Techniek) contracten. Je geeft advies over contractverlengingen en indien nodig stuur je de aanbesteding van nieuwe contracten. De centrale functie van contractmanager is nieuw en zal de komende jaren groeien.

Wat ga je doen

 • Doorontwikkelen van assetmanagement (tactisch);
 • Doorontwikkelen en opstellen van gebouw beheerplannen;
 • Sturen van het MJOB proces en actualiseren van de MJOB;
 • Prestaties van leveranciers beheersen en verbeteren (in termen van kwaliteit, geld en tijd);
 • Risico’s beheersen die te maken hebben met de aangegane contracten;
 • Effectiviteit en (kosten) efficiëntie van het inkoopproces verbeteren;
 • Benutten van kansen door het optimaliseren van de samenwerking met de leverancier;
 • Verbeteren van beheerdata samen met onze afdeling gegevensbeheer;
 • Opbouwen van managementinformatie op basis waarvan beleid kan worden ontwikkeld of bijgesteld.

Wie ben jij

Je bent in het bezit van een afgeronde en relevante opleiding op HBO-niveau met enkele jaren werkervaring in het domein van contractmanagement. Kennis van assetmanagement is een pré evenals kennis van over het systeem Planon en SharePoint;

 • Je schroomt niet om constructief, zakelijk het gesprek aan te gaan met onze contractpartners
 • Je hebt conceptueel en analytisch denkvermogen en bent sterk in het verbinden van belangen, samenwerken, communiceren en onderhandelen. Tevens beschik je over organisatiesensitiviteit en zorg je voor een goede samenhang en synergie binnen het domein van service en contractmanagement binnen de dienst;
 • Je bent in staat ideeën en informatie helder op schrift te stellen, rekening houdend met de doelgroep, zodanig dat de boodschap overkomt en wordt begrepen.

Conditions of employment

Wat wij bieden

 • Een omgeving waarin je wordt gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen op het gebied van vastgoed innovatie in het onderwijs;
 • Werken op een inspirerende campus in het centrum van Eindoven waar je volop ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • In eerste instantie een jaarcontract (1,0 fte), waarbij zal worden overwogen de aanstelling via EuFlex te laten verlopen (de detacheringsorganisatie van de TU/e). Bij goed functioneren wordt deze aanstelling omgezet naar een vast dienstverband.
 • Het fulltime brutosalaris bedraagt minimaal €2.846,- en maximaal €4.490,- (conform schaal 10 CAO Nederlandse Universiteiten).
 • Vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en 8% vakantiegeld. De TU/e biedt verder uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. kinderopvang, minimaal 41 verlofdagen bij een 40-urige werkweek en uitstekende sportfaciliteiten).

Information and application

Euflex, Marijella van der Klugt, telefonisch bereikbaar op: 06-48457550 of via email: m.g.v.d.klugt@tue.nl