Junior Projectleider (V85.2864)

Junior Projectleider

Position
Non academic staff (supporting staff)
Services
Real Estate Management
FTE
1,0
Reference number
V85.2864

Job description

Dienst Huisvesting is één van de centrale diensten van de Technische Universiteit Eindhoven en is verantwoordelijk voor de totale vastgoedontwikkeling, het parkmanagement en de 75 hectare terreinen op de campus van het TU/e Science Park. Voor de TU/e zelf verzorgt zij het projectmanagement en het beheer van alle gebouwen, installaties en infrastructuur van de compacte campus. Dienst Huisvesting heeft een adviserende rol naar het College van Bestuur, de faculteiten en de diensten op huisvestingsgebied. Er is sprake van een klant/opdrachtgeverrelatie voor huisvestingsprojecten.

Dienst Huisvesting telt ongeveer 45 medewerkers en heeft vier afdelingen: Projectbureau, Vastgoed, Beheer & Onderhoud en het Bedrijfsbureau.

Het projectbureau realiseert de nieuwbouw- (ver)bouw en onderhoudsprojecten van de TU/e en zorgt ervoor middels proces-, programma- en projectmanagement dat de TU/e goed in control is op al haar GROTIK (geld, risico’s, organisatie, tijd, informatie, kwaliteit) aspecten. Voor het Projectbureau zijn wij op zoek naar een projectleider.

Taken

Als Projectleider ben je onder verantwoordelijkheid van de Projectmanager/Afdelingshoofd bezig met de uitvoering van een aantal (kleinschalige) projecten. Je bent bezig met het begeleiden van het ontwerp, engineering en alle aspecten van projectuitvoering zoals kwaliteit, planning, organisatie, informatie en tijd/geld. Je organiseert alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering van projectenopdrachten.

Gedurende de projecten heb je regelmatig contact met gebruikers en (interne) opdrachtgevers over het project. Je hebt tevens contact met externe adviseurs en leveranciers over de inhoud en het verloop van een project. Intern zorg je voor een zeer goede afstemming met en binnen de andere afdelingen van de dienst huisvesting. Voorts zie je toe op voorschriften/richtlijnen/procedures en ben je verantwoordelijk voor het toetsen van offertes, wat vraagt om kennis van en affiniteit met kostenramingen en -kengetallen.

Job requirements

Wij zoeken een kandidaat die voldoet aan de volgende eisen:

  • Je beschikt minimaal over een relevante afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur op het gebied van bouwkunde);
  • Je kunt mede onder leiding van de Projectmanager/Afdelingshoofd zelfstandig de projectuitvoering doen binnen de kaders van het door jezelf opgestelde projectplan.
  • Je bent goed in het plannen en organiseren.
  • Je bent instaat om steeds nieuwe oplossingen te vinden waarbij het onderzoeken van de klantvraag noodzakelijk is.
  • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving binnen de bouw, normen en kwaliteitseisen binnen het vakgebied en financiën.

Daarnaast zijn het beheersen van de volgende competenties overtuigingskracht, analytisch vermogen, kostenbewust handelen en resultaatgerichtheid competenties die zeer belangrijk zijn binnen de functie van projectleider.

Conditions of employment

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van één jaar, waarbij zal worden overwogen de aanstelling via Euflex te laten verlopen (de detacheringsorganisatie van de TU/e). Het fulltime bruto salaris per maand bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.431,-  en maximaal €3.247,-. De eindejaarsuitkering bedraagt 8,3% van het jaarsalaris (overeenkomend met een maandsalaris). De vakantie-uitkering bedraagt 8 % van het jaarsalaris. De TU/e biedt verder uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. kinderopvang, minimaal 41 verlofdagen bij een 40-urige werkweek en uitstekende sportfaciliteiten). 

Information and application

Informatie

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze vacature dan kun je reageren door een motivatie en CV te uploaden via de "Solliciteer direct” button. De selectie van sollicitanten en de sollicitatiegesprekken vinden direct plaats tot het moment we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.